0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Aparat za brijanje Braun 8417s

Šifra: 23725
Brijaći aparati Braun
Cijena
447,93 EUR
447,93 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 12,44 EUR x 36 mjeseci
  • 14,93 EUR x 30 mjeseci
  • 18,67 EUR x 24 mjeseci
  • 24,89 EUR x 18 mjeseci
  • 37,33 EUR x 12 mjeseci
  • 49,78 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Braun Series 8 8417s

 

Električni brijaći aparat za muškarce, glava 3+1 s preciznim trimerom, sonična tehnologija i glava prilagodljiva za 40°, za mokro i suho brijanje, s baterijom koja traje 60 minuta

Braaun Series 8 donosi potpuno novo iskustvo brijanja: radi se o električnom brijaćem aparatu za muškarce koji pruža izuzetno moćno, ali i nježno brijanje.

Pomaže uhvatiti više dlačica: Braunova jedinstvena sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija pomaže da brijaći aparat lijepo klizi po koži.

Nova razina temeljitosti čak i na kompliciranijim područjima: glava prilagodljiva za 40° i fleksibilne oštrice automatski se prilagođavaju konturama za temeljitost i nježno brijanje na svakom dijelu lica.

Moćna baterija: litij-ionska baterija ovog brijaćeg aparata osigurava 1-satni rad uređaja. Također ima mogućnost 5-minutnog brzog punjenja za brzinsko brijanje.

Proizvedeno u Njemačkoj: ovaj električni brijaći aparat za muškarce 100% je vodootporan i može se koristiti s pjenom i gelom te čak i pod tušem.


Otkrijte potpuno novu razinu brijanja uz Braun Series 8, električni brijaći aparat za muškarce koji pruža izuzetno moćno, ali i nježno brijanje. Kod njega je na djelu Braunova jedinstvena sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija koje pomažu uhvatiti više dlačica dok brijaći aparat lijepo klizi po koži. Tu je i glava prilagodljiva za 40° te fleksibilne oštrice koje se prilagođavaju konturama lica osiguravajući temeljito brijanje čak i na zahtjevnijim područjima.

Sadržaj pakiranja:
1x električni brijaći aparat
1x patrona za čišćenje
1x četkica za čišćenje
1x kabel za punjenje
1x korisnički priručnik

Dobro došli na potpuno novu razinu brijanja

Uz Braun Series 8 više ne morate birati između temeljitosti brijanja i nježnosti prema koži.

Inovativna sonična tehnologija s 10.000 mikrovibracija pomaže uhvatiti više dlačica dok brijaći aparat nježno klizi po koži.

Osmišljen tako da pruži naše najtemeljitije brijanje bez pristajanja na kompromise po pitanju ugodnosti za kožu, Braun Series 8 vaša je prvoklasna ulaznica za potpuno novu razinu brijanja.


Obećanje tehnologije na kojoj počiva Series 8

Moćno, ali i nježno brijanje.
Intuitivna upotreba, do najsitnijeg detalja.
Proizvedeno u Njemačkoj, dizajnirano da traje do 7 godina.

Temeljito posvuda

Kompaktna pokretljiva glava s nagibom do 40° lijepo se i temeljito prilagođava konturama lica, pružajući nježno i temeljito brijanje do duljine od 0,05 mm – čak i na teško dostupnim mjestima.


Moćno, ali i nježno brijanje – čak i za gustu bradu

Braunova jedinstvena sonična tehnologija uz pomoć 10.000 mikrovibracija nježno hvata više dlačica.


Precizno brijanje i podrezivanje

Podrežite dulje dlačice preciznim trimerom. Prekidač za preciznost zaključava glavu brijaćeg aparata i olakšava hvatanje kompliciranijih dlačica – nudeći nenadmašnu preciznost i kontrolu.


Prilagođava se vašem tipu brade

Tehnologija AutoSense očitava značajke vaše brade i prilagođava rad motora njezinoj gustoći, osiguravajući dovoljno snage čak i za najgušće brade.


Osvježavajuće iskustvo

Series 8 je 100% vodootporan, pa ga možete koristiti s pjenom, gelom ili čak i pod tušem za nježno i osvježavajuće iskustvo brijanja.


Moćna, dugotrajna baterija

Moćna litij-ionska baterija pruža do 60 minuta brijanja, a ima i mogućnost 5-minutnog brzog punjenja za brzinsko brijanje.

Aparat za brijanje Braun 8417s
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.