0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

35 televizora na akciji za Svjetsko nogometno!

Ako se nalazite na ovoj stranici, pregledavate ponudu televizora, vrlo vjerojatno ste vi kao i mi – navijači koji nisu mogli otputovati u Rusiju na Svjetsko nogometno prvenstvo.
 

07.06.2018.

Ako se nalazite na ovoj stranici, pregledavate ponudu televizora, vrlo vjerojatno ste vi kao i mi – navijači koji nisu mogli otputovati u Rusiju na Svjetsko nogometno prvenstvo.
Bez obzira na sve napore, želje i pozitivne misli koje smo poslali u svemir. Možda upali za sljedeće prvenstvo, ali zasad smo u Lijepoj Našoj.
Možda je to i bolje, ako razmislite? Kako bi inače imali potpuno opravdanu priliku da zgrabite neki od novih televizora za Vaš dom?
Jer… najbolji od najboljih su za ovo svjetsko prvenstvo zaplivali na valu akcija, koje vas čekaju u našim dućanima. I ima ih puno.   

 

Možda nas netko optuži za pristranost, ali nismo si mogli pomoći. Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu - s razlogom, i mi smo se odlučili za široku ponudu televizora koje ćemo staviti na akcije! Kada kažemo široku ponudu, tako i mislimo, jer naša ponuda lako će vas uvući u maštanje o još većoj centimetraži ekrana u dnevnom boravku.
Krenimo ispočetka.
Iz LG smjera nudimo 5 modela; 43˝ (109 cm) full HD, smart TV za 2.999 kn uz koji dobijete na poklon Action Cam Verso (idealna igračka za nadolazeće godišnje odmore, samo kažemo) te 4 modela veličine 55˝ (139 cm) iz 4K ULTRA HD & OLED TV SMART TV obitelji, cijena 4.399 – 11.499 kn. Modeli se razlikuju u nabildanim nijansama stoga obratite pozornost na dugi spisak karakteristika koji dolazi s njim. To će biti spisak kojeg ćete s guštom pročitati cijelog, napokon.
4K ULTRA HD trenutno je jedna od najprimamljivijih oznaka bilo kojeg televizora jer garantira iskustvo gledanja kakvo niste dosad imali na starijim modelima. Pogotovo ako ste navikli oči na LED tehnologije - 4K bi vam mogao biti 'deal breaker'. Današnje tehnologije omogućile su sve veći obujam sadržaja na svim platformama, koji je snimljen upravo u 4K tehnologiji, stoga je ovaj model zasigurno 'next step' u kvaliteti gledanja sadržaja u udobnosti svog doma. Filmovi, serije, ali i foto i video materijal sve se više stvara upravo sa 4K kamerama, a opcije poput SMART TV-a nam omogućuju da sve njih gledamo na ekranu – koju god platformu najviše favorizirali.
Korejski div SAMSUNG pripremio je čak 12 (veličanstvenih) modela u koje bi se mogli lako zaljubiti, ovisno o budgetu, naravno. Od baznog modela 32˝ (81 cm), LED TV, full HD za 1.499 kn preko različitih dimenzija FULL HD ili 4K ULTRA HD & SMART TV, ili PREMIUM ULTRA HD & SMART TV modela do Kralja Ekrana – QLED TV (4K, SMART TV) s moćnih 65˝ (165 cm) za 16.999 kn.
QLED je tehnologija razvijena od strane Samsunga, te joj tepaju da je to trenutno najprecizniji prikaz boja na tržištu, sa super preciznom kontrolom svjetline.
Bitno je za napomenuti da svi televizori iz 4K ULTRA HD ponude dolaze s 5 godina jamstva, a provjerite uz kojeg dolazi na poklon već spomenuta najtraženija igračka za godišnji odmor ovog ljeta – Action Cam Verso.  
HITACHI nam nudi 4 modela odličnih performansi i dimenzija ekrana u cjenovnom  rangu koji će se svidjeti mnogima; FULL HD, SMART TV od 2.599 – 2.799 kn ali i 4K ULTRA HD & Smart TV 65˝ (165 cm) za odličnih 6.999 kn.
SONY je također pripremio pozamašan broj modela na akciji za nogometno prvenstvo; njih 9. Od bazičnih modela 32˝ (81 cm) LET TV za 2.399 kn; FULL HD & Smart TV 43˝ (109 cm) za 3.399 kn do velike ponude 4K ULTRA HD & Smart TV ponude u različitim dimenzijama. Cijene variraju od 5.099 kn za 55˝do 10.499 kn za 65˝ - ANDROID TV. Posljednjem tepaju kao najboljoj Smart TV platformi  trenutno - ima najveći broj dostupnih programa, a možete birati i preko milijun aplikacija! (Uz stručno vodstvo prijatelja koji se kuži u te stvari, molimo).
TOSHIBA je pripremila 2 odlična modela i dvije odlične prilike, LED TV 43˝ (109 cm) za 2.699 kn i ULTRA HD TV & SMART TV 55˝ (139 cm) za 3.999 kn.
Preostala su nam 3 modela, koji će oduševiti cijenom ali ostalim značajkama televizora, a koje predlažemo ovaj put onima koje najviše pate za vrijeme nogometnih prvenstava – boljim polovicama. Ako on može kupiti sebi veći televizor najmodernije tehnologije, zašto ona ne bi dobila veći televizor za gledanje drugih programa u drugoj sobi?
ELIT LED TV 28˝ (71 cm) za nevjerojatnih 1.099 kn i 5 godina jamstva uz koji stiže Action Cam Verso kao poklon; SMART TECH FULL HD&SMART TV&ANDROID TV 43˝ (109 cm) za odličnih 2.099 ili SELECO LED TV 42˝ (106 cm) za 1.799 kn

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.