0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kupi Samsung QLED, navijaj za Hrvatsku i osvoji Samsung Galaxy A6

Ako kupiš QLED TV od 02. do 07. 07. i Hrvatska prođe u polufinale, dobivaš na poklon novi Galaxy A6 2018!

04.07.2018.

Ovog tjedna očekuje te razlog više da navijaš za hrvatsku momčad u nadmetanju s Rusijom u polufinalu svjetskog prvenstva!

Ako se odlučiš za kupovinu Samsung QLED televizora, Samsung ti poklanja novi Samsung Galaxy A6 2018 i to u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u polufinale mundijala. 

Opremi se idealnim zaslonom s milijardu boja koji će ti otkriti sve detalje akcija naše momčadi. Koliko god prijatelja bude ispred tvog novog ekrana, svi će uživati u kristalno jasnoj slici, bez obzira sjede li u sredini ili u samom kutu sobe.

Uđi u sjajan svijet mundijala, uroni u brzu i dinamičnu igru hrvatske repke i navijaj za pobjedu s još većim žarom, jer ako Hrvatska pobijedi Rusiju, Samsung ti daruje razlog više za slavlje: novi Galaxy A6 2018 na poklon! Ovaj telefon odlikuje sAMOLED zaslon koji gotovo da i nema rubova i donosi živopisnu rezoluciju s nevjerojatnim kontrastom. Sada možeš uživati u impresivnom i neometanom iskustvu, gdje god da se nalaziš i pratiti uspjehe hrvatske repke čak i u pokretu! 

Akcija vrijedi za uređaje kupljene od 02.07. do 07.07.2018. u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u polufinale.

Potražite proizvode uključene u akciju >>

Potrebno je sačuvati račun kao dokaz o kupovini.

Više detalja o načinu slanja računa potraži na: https://www.samsung.com/hr/offer/navijaj-za-repku-i-uz-qled-dobivas-na-poklon-gear-s3-frontier/

Uvjeti akcije

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.