0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kupi Samsung QLED, navijaj za Hrvatsku i osvoji Samsung Galaxy A6+

Kupi QLED TV prije početka polufinalne utakmice ove srijede i ako Hrvatska prođe u finale, na poklon dobivaš mobilni telefon Samsung Galaxy A6+.

10.07.2018.

Euforija se nastavlja! Ove srijede očekuje te razlog više da navijaš za hrvatsku reprezentaciju u polufinalu Svjetskog prvenstva. 

Ako se odlučiš za kupnju Samsung QLED televizora, Samsung ti poklanja Samsung Galaxy A6+ i to u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u finale Svjetskog prvenstva. 

Opremi se idealnim ekranom s milijardu boja koji će ti otkriti sve detalje akcija naše reprezentacije. Koliko god prijatelja bude ispred ekrana, svi će uživati u kristalno jasnoj slici, bez obzira na to sjede li u sredini ili u samom kutu sobe. 

Uđi u sjajan svijet Svjetskog prvenstva, uroni u brze i dinamične igre hrvatske repke i navijaj za pobjedu s još većim žarom, jer ako Hrvatska pobijedi protivnika, Samsung ti daruje razlog više za slavlje: mobilni telefon Galaxy A6+

Galaxy A6+ nudi tri razine postavki za prednju bljeskalicu koje će osigurati optimalnu jačinu bljeska prilikom snimanja selfija, bilo danju ili noću. Telefon ima kameru od 24 MP s bržim i širim otvorom blende na objektivu F1.9 za još više prodora svjetlosti prilikom snimanja u tamnom okruženju.

Galaxy A6+ dizajniran je sa širokim zaslonom s AMOLED, koji je gotovo bez okvira i nudi živopisnu razlučivost te zadivljujući omjer kontrasta.

Sada možeš uživati u impresivnom i neometanom iskustvu gdje god da se nalaziš i pratiti uspjehe hrvatske repke čak i u pokretu! 

Akcija vrijedi* za uređaje kupljene od 8.7. do utakmice polufinala u srijedu 11.7.2018. u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u finale. Potrebno je sačuvati račun kao dokaz o kupnji. Više detalja o načinu slanja računa potraži na http://www.samsung.com/hr/offer/navijaj-za-repku-i-uz-qled-dobivas-na-poklon-galaxy-a6-plus/

*Prijava kupljenog uređaja za sudjelovanje u promociji će se moći izvršiti u razdoblju do 30 dana od datuma kupnje.

Potražite proizvode uključene u akciju >>

Uvjeti akcije

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.