0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kupi Samsung QLED, navijaj za Hrvatsku i osvoji Samsung Galaxy A8

Kupi QLED TV prije početka finalne utakmice ove nedjelje i ako Hrvatska pobijedi, na poklon dobivaš mobilni telefon Samsung Galaxy A8.

13.07.2018.

Hrvatska ne popustaje, a ne posustajemo ni mi s poklonima! Ove nedjelje očekuje te razlog više da držiš palčeve za hrvatsku reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva.

Ako se odlučiš za kupnju Samsung QLED televizora, Samsung ti poklanja Samsung Galaxy A8 i to u slučaju da nogometna reprezentacija Hrvatske postane prvak svijeta!

Opremi se idealnim ekranom s milijardu boja koji će ti otkriti sve detalje akcija naše reprezentacije. Koliko god prijatelja bude ispred ekrana, svi će uživati u kristalno jasnoj slici, bez obzira na to sjede li u sredini ili u samom kutu sobe.

Uđi u sjajni svijet Svjetskog prvenstva, uroni u brze i dinamične igre hrvatske repke i navijaj za pobjedu s još većim žarom jer ako Hrvatska pobijedi protivnika, Samsung ti daruje razlog više za slavlje: mobilni telefon Galaxy A8!

Ovaj telefon nećeš poželjeti ispustiti iz ruku. Uživat ćeš u prostranom pogledu i njegovu prelijepom ekranu od 5,6", koji je ujedno i najveći zaslon na Galaxy A telefonima, sa širokim horizontalnim pogledom i nevjerojatnim kinematografskim iskustvom. Uživaj u sljedećim uspjesima hrvatske repke čak i u pokretu!

Akcija vrijedi za uređaje kupljene od 12.07. do utakmice finala u nedjelju 15.07.2018. u slučaju da nogometna reprezentacija Hrvatske postane pobjednik Svjetskog nogometnog prvenstva. Potrebno je sačuvati račun kao dokaz o kupnji.

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.