0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi

Promocija bijele tehnike: 5 godina jamstva na bijelu tehniku

Puno toga se može da dogoditi za 5 godina, zato Vam dajemo 5 godina jamstva na sve Samsung uređaje bijele tehnike.

04.02.2019.

Puno toga se može dogoditi za 5 godina! Ali ako kupite neki od Samsung modela hladnjakaperilica rublja ili određenih usisivača od 02.02. do 04.08.2019., uz njih dobivate i 5 godina bezbrižnosti, zato što vjerujemo u kvalitetu naših proizvoda. 

 

Samsung hladnjake odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Namirnice će vam uvijek biti nadohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i ladicama s maksimalnim kapacitetom. Uz revolucionarni Triple Cooling sustav hlađenja i neovisnu kontrolu temperature neće doći do miješanja mirisa različite hrane u hladnjaku.

 

Također, uz No Frost tehnologiju, koja omogućava višestruki protok zraka i istodobno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će dulje zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung hladnjaci odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mjestom u kojem ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.

 

Ako se odlučite za kupnju Samsung QuickDriveTM perilice rublja, bit ćete u prilici prepoloviti vrijeme pranja i udvostručiti vrijeme za sebe! Uz uštedu vremena (i do 50%), manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja učinkovitosti pranja. Također, QuickDriveTM perilica rublja ima Q-DrumTM glavni bubanj i stražnju ploču koji se okreću neovisno, što omogućuje dinamičnije okretanje odjeće. Rezultat je brzo, snažno i nježno pranje. Ali to nije sve! Samsung QuickDriveTM perilice rublja imaju AddWashTM vrata koja omogućavaju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljenog rublja nakon pokretanja ciklusa. AddWashTM vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C. 

Kako biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva, uređaj mora biti registriran na internetskoj stranici samsung5godinajamstva.hr najkasnije 60 dana od datuma kupnje. U slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničke podrške: 072 726 786, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.