0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Unesite vrhunsku zabavu u svoj dom

Pripremite se za najbolji doživljaj televizijske zabave uz Samsung i evotv!
Kupovinom određenih Samsung UHD, Premium UHD i QLED televizora dobivate na poklon punih 6 mjeseci sve evotv programe.

27.01.2018.

Uz vrhunski Samsung televizor dolazi i vrhunska zabava 6 mjeseci potpuno besplatno.

Pripremite se za najbolji doživljaj televizijske zabave uz Samsung i evotv!
Kupovinom određenih Samsung UHD, Premium UHD i QLED televizora dobivate na poklon punih 6 mjeseci sve evotv programe.

Poklon paket usluga obuhvaća sve evotv programe te dodatno, prvih mjesec dana Premium HBO buket i Cinemax te evotv modul koji vam stiže na kućnu adresu nakon što registrirate svoju kupovinu na našoj web stranici www.samsung.com/hr/samsungevotv 30 dana od dana kupovine. 
Samo ubacite i gledajte, bez ikakvih obveza! Dočekajte Svjetsko nogometno prvenstvo sa stilom i doživite ga u punom spektru boja. Samsung televizori odvest će vas izravno na mjesto s najboljim pogledom. 
Evotv je usluga plaćene digitalne televizije koja omogućuje korisniku birati omiljene programe, a da ne mora iznova tragati za najboljim sadržajem. Evotv ima ukupno 7 programskih buketa o kojima možete više saznati na www.evotv.hr

Kako radi evotv?

Evotv modul samo umetnite u televizor. Uz evotv modul ne treba vam dodatni prijamnik i dodatni daljinski upravljač. 
Evotv koristi digitalni DVB-T2 signal nove generacije koji možete primati putem postojeće vanjske antene. Za prijem evotv signala vam ne treba ni internet ni telefon, već samo postojeća vanjska antena. Napravite pretragu programa i zabava uz evotv može početi! 


Način aktivacije: Nakon prvih mjesec dana korištenja evotv usluge, dodatnih 5 mjeseci besplatno aktivirajte slanjem SMS-a s jedinstvenim aktivacijskim ključem (11 znamenki) na 095 100 66 66 ili pozivom na 0800 07 07. 


Nakon aktivacije, Evotv nudi sjajne pogodnosti. Zavirite u budućnost uz QLED televizore.


QLED televizori prikazuju više od milijardu boja pri bilo kojem osvjetljenju, zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja koristi inovativnu slitinu. Uživajte u novom, nenadmašnom iskustvu gledanja uz Q Color koji 100% reproducira volumen boje i Q Contrastom koji donosi fenomenalan pogled s više dubine i jačim kontrastima. Q HDR omogućuje vam da vidite ono što drugi ne mogu i pronađete najmanje detalje koji su nekada ostajali skriveni u tamnim sjenama ili obasjani jarkom svjetlosti. 


Premium UHD i UHD televizori pružaju kristalno jasnu sliku i živopisne boje te vam omogućuju osjetiti atmosferu novih svjetova kao da su vam na dohvat ruke. 

Doživite svaki detalj uz pomoć 4K UHD razlučivosti. Razlučivost 4 puta veća od Full HD TV-a prenijet će vam sve živopisne detalje, a zahvaljujući realnim i jasnim bojama, realističan prizor sa zaslona  probudit će sva tvoja osjetila. Sve što vam je potrebno sada nalazi se na zaslonu. Bilo da se radi o streamanim filmovima, igrama ili emitiranju uživo, uz Smart Hub uključite televizor i kontrolirajte cijeli sadržaj pomoću jednog daljinskog upravljača. Podijelite sadržaj sa svojeg pametnog telefona, tableta ili računala. Uz Smart View možete izravno preusmjeriti sadržaj s uređaja na zaslon Samsung televizora tako da u njemu možete svi uživati. 

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.