0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

ŠTO KUPITI ZA PRIČEST, A ŠTO ZA KRIZMU? (Što današnja djeca žele za poklone?)

Nećete pogriješiti ako ćete svom krizmaniku ili pričesniku kupiti tradicionalni dar, dapače. Ali da će se klinci više i jače veseliti gadgetima, to budite sigurni.
Kada su IT tehnologije u pitanju, a gadgeti pogotovo, dečki i cure nisu toliko različiti kako možda mislimo. Što je bolji gadget, to će oni biti sretniji i zainteresiraniji za njega, a jedino što će možda raditi razliku je izgled proizvoda, odnosno njegova estetika.

26.03.2018.

S dolaskom proljeća i Uskrsa, bliže nam se dani kada slavimo sakramente Sv.pričesti i Sv. potvrde ili krizme. I dok su se nekada ti dani obilježavali u skromnijim i mirnijim okruženjima, moderni tempo života, a pogotovo društveni trendovi nametnuli su svoja pravila ponašanja (i poklone).


Djeca su danas, doslovce na drugim valnim duljinama od svojih roditelja, a pogotovo svojih baka i djedova. Općom digitalizacijom, cijeli svijet je postao umrežen i dostupan. Sve se vidi i sve se zna, a klinci upijaju kao spužve sve što vide. Pa tako i najnovije trendove u gadget industriji! Ne samo da ih upijaju, oni znaju da oni s novim tehnologijama postaju još brži i bolji u svojim dnevnim zadacima i interakcijama. 


Nećete pogriješiti ako ćete svom krizmaniku ili pričesniku kupiti tradicionalni dar, dapače. Ali da će se klinci više i jače veseliti gadgetima, to budite sigurni.
Kada su IT tehnologije u pitanju, a gadgeti pogotovo, dečki i cure nisu toliko različiti kako možda mislimo. Što je bolji gadget, to će oni biti sretniji i zainteresiraniji za njega, a jedino što će možda raditi razliku je izgled proizvoda, odnosno njegova estetika. Dok će cure biti oduševljene jednim zlatnim mobilnim telefonom, poput Huawei P9lite 2017, dečki će, budite sigurni biti ludi za svojim novim crnim Sony Xperia L1 ili pogotovo mega-mobitelom Samsung S8+. Današnje performanse mobitela uglavnom su slične na svim uređajima, a klincima su najbitnije dvije stvari – prednja i stražnja kamera i odlična rezolucija ekrana kako bi se aktivno mogli pratiti svi Youtube kanali ili pregledavati fotke na društvenim mrežama. 


Kada su u pitanju pametni satovi i narukvice, vrijedi isto pravilo kao za mobitele. Umreženi klinci vole dobivati svoje notifikacije u svakom trenutku, da ne bi propustili jednu sekundu internetskog života, a jedino što je na vama da odaberete jest izgled sata ili narukvice. Za dečke će biti odličan izbor Fitbit Ionic pametni sat, koji će dati jednu ozbiljniju notu muškom zapešću, a curama će se možda više svidjeti Fitbit Alta Gold pametna narukvica.


Ono što je sigurno, jest da s prijenosnim računalima i tabletima nećete pogriješiti. U kategoriju najboljeg poklona na svijetu definitivno ulazi Notebook Lenovo Y520, prava mala gamerska mašina ili Notebook Lenovo Idealpad320. Oni su lagani, elegantnog dizajna s dobrim procesorima koji će dobro i brzo podnijeti sve zadatke koje se stave pred njih. Bilo da je riječ o igranju igrica ili multitasking zadacima u pisanju ili istraživanju za školu. Tableti također nisu daleko od laptopa na popisima želja klinaca, a Tablet amazon kindle fire 8 spada u best buy proizvod, trenutno na tržištu tableta.


Ovom kratkom popisu dodajemo dvije ultimativne želje. Prva je ona svake djevojke koja je jednom pogledala Instagramski feed, Fuji Instant mini 8 – mini polaroid koji dolazi u bojama sladoleda i savršeni je dodatak svakoj modnoj kominaciji ili slici za Instagram. A druga je želja svakog dečka (i to različitih uzrasta) Konzola XBOX one 1tb – kralj konzola koji omogućuje besprijekorno igranje igrica s najkvalitetnijim prikazom igre na tržištu trenutno.

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.