0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Njega doma Bežično baterijski usisavači Bosch Akumulatorski usisavač BBS711W Unlimited 7
Bosch povrat novca 50 EUR

Bosch Akumulatorski usisavač BBS711W Unlimited 7

Šifra: BBS711W
Bežično baterijski usisavači Bosch
  • Snažan motor od 66 000 o/min
  • Praktična fleksibilna cijev
  • 33% dulje vrijeme rada
  • Motorizirana četka s LED svjetlima
Cijena
379,00 EUR
379,00 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 10,53 EUR x 36 mjeseci
  • 12,63 EUR x 30 mjeseci
  • 15,79 EUR x 24 mjeseci
  • 21,06 EUR x 18 mjeseci
  • 31,58 EUR x 12 mjeseci
  • 42,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Bosch Akumulatorski usisavač BBS711W Unlimited 7

Snažan kao usisavač s kablom, a fleksibilan

Sada je to moguće: Unlimited 7 bežični usisavač pruža istu djelotvornost kao i uređaj s kablom. Zahvaljujući pouzdanoj i dugotrajnoj Bosch bateriji, snažnom motoru od 66 000 o/min i motoriziranoj četki s LED svjetlima, snažni višenamjenski akumulatorski usisavač jednako je snažan kao i onaj s kablom te pruža temeljito i fleksibilno čišćenje.

Uživajte u prednostima bežičnog usisavača u kombinaciji sa snagom usisavača s kablom.

Ergonomske značajke za visoku praktičnost i fleksibilnost

Uživajte u više raznolikosti! Praktična fleksibilna cijev omogućuje pristup mjestima ispod niskog namještaja bez napora, Easy Parking Clip omogućuje vam da sigurno držite uređaj na mjestu tijekom pauza, a Quick Stand omogućuje fleksibilno čišćenje s usisavačem dok četka i cijev stoje sami.

S otpuštanjem nožice Nozzle Foot Release možete odvojiti četku od cijevi bez savijanja kako biste se jednostavno prebacili na odstranjivanje mrlja uz pomoć praktične cijevi. To čini Unlimited 7 savršenim za čišćenje svih vrsta podova i površina, kao i teško dostupnih područja.

Uživajte u 33% duljem vremenu rada za do 100 m²

Uz snažnu i izdržljivu Bosch bateriju Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtjevni zadaci čišćenja mogu se svladati bez poteškoća. Litij-ionska baterija je punjiva, izmjenjiva i zaštićena od pregrijavanja, prekomjernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta.

Osim toga, baterija pruža 33% dulje vrijeme rada i jamči snažnu djelotvornosti te dugo vrijeme rada. Tako možete očistiti do 100 m² sa samo jednim punjenjem baterije - bez prekida i bez brige o dugotrajnom punjenju.

Motorizirana četka s LED svjetlima

Uživajte u optimalnim rezultatima čišćenja na svim podovima i površinama, pa čak i na najtamnijim mjestima. Sa snažnom motoriziranom četkom možete postići usisavanje više od 99,9% prašine. Zahvaljujući snažnim ugrađenim LED svjetlima, možete vidjeti i ukloniti prljavštinu i prašinu čak i na teško uočljivim mjestima iza namještaja ili u tamnim kutovima.

Osim toga, možete pokupiti 30% više prašine na tepisima. Tako da se možete osjećati ugodno u čistom domu za tren oka.

Snažan i lagan motor proizveden u Njemačkoj

Nema kompromisa u pogledu djelotvornosti s našim TurboSpin motorom bez četkica. Razvio ga je i proizveo Bosch u Njemačkoj i prošao je mnoga ispitivanja kako bi se zajamčila trajna kvaliteta.

Štoviše, trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 21% brži i 31% lakši - do 66 000 o/min - za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja svaki put.

Bosch tehnologija motora - Kvaliteta proizvedena u Njemačkoj

Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 80 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan. Zato vam pružamo bestplatno 10-godišnje jamstvo za motor.

Tehničke karakteristike

  • Razina buke: 82 dB(A) re 1 pW
  • Vrijeme rada: 40 minuta
  • Vrijeme punjenja: 5h
  • Bez vrećice
  • Kapacitet spremnika za prašinu: 0,3 l
  • Dimenzije proizvoda: 1315 x 252 x 204 mm
Bosch Akumulatorski usisavač BBS711W Unlimited 7
Tehničke karakteristike
EAN 4242005306657
Jamstvo 24 mj.
Model BBS711W
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.