0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
Bosch 5 godina jamstva

Perilica rublja Bosch WAU28S90BY

Šifra: 09199851
Perilice i sušilice rublja Bosch
  • Kapacitet pranja: 9kg
  • Max. brzina centrifugiranja: 1400 o/min 
  • Energetski razred: A+++
Kapacitet pranja [kg]
Kapacitet pranja [kg]
9
Centrifuga [okr/min]
Centrifuga [okr/min]
1400
Naša najniža cijena
Cijena
5.999,00 kn
PDV uključen u cijenu
Redovna cijena: 6314.74 Izračun rata

Redovna cijena: 6314.74
Kartice 6 rata: 6.314,74 kn / već od 1.052,46 kn/mj
Kartice 12 rata: 6.314,74 kn / već od 526,23 kn/mj
Kartice 24 rate: 6.314,74 kn / već od 263,11 kn/mj
Informativni izračun rate
Dodaj u košaricu
O proizvodu

i-DOS perilica sa inteligentnim sustavom doziranja sve čini automatski kako bi uvijek postigla savršene rezultate pranja.

i-DOS sustav: automatski mjeri precizne količine deterdženta i vode koje su potrebne za svako pranje.

Pranje se automatski podešava prema vrsti tekstila, količini i stupnju zaprljanosti rublja.

EcoSilence Drive™: iznimno energetski učinkovit i tihi rad s jako dugim vijekom trajanja.

SpeedPerfect: savršeno čisto rublje uz uštedu do 65% vremena pranja.

Vario bubanj: posebice nježno i učinkovito pranje zahvaljujući jedinstvenoj strukturi bubnja.

Najbolji način uklanjanja prljavštine, potpuno automatski.

Postizanje savršenih rezultata pranja dječja je igra. Jednostavno napunite bubanj i pritisnite gumb „Start“. S automatskim programom perilica rublja automatski prilagođava sve potrebama vašeg rublja i tako jamči savršeno pranje svaki put.

Podvrgnite svoje najdragocjenije komade rublja nježnom i učinkovitom visokokvalitetnom čišćenju.

Čestim pranjem možete uništiti omiljenu odjeću i osjetljive komade rublja. Jedinstven i patentirani sustav VarioDrum nježno i učinkovito pere sve vrste odjeće ravnomjernom raspodjelom vode, a sve to bez razvlačenja, gužvanja i oštećivanja vaših najdražih komada rublja. Ovisno o odabranom programu, asimetrične lopatice u obliku kapljica nježno rotiraju rublje prema sredini, neovisno o smjeru vrtnje. Tako se jamči intenzivna čistoća teže zaprljanih komada rublja, ali i brže i temeljitije čišćenje rublja u perilici. Osigurajte profesionalno i kvalitetno čišćenje svojoj odjeći.

EcoSilence Drive: dugotrajan, zapanjujuće tih i učinkovit.

Razina buke u kući često vam može pokvariti dan. Posebice kada želite večerati u miru i tišini sa svojom obitelji. Bosch EcoSilence Drive tako je tih da ćete čak  moći zaboraviti da vaša perilica rublja radi. Opremljen energetski učinkovitim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nastanak zvuka trenja, radi tiho i ima iznimno dug vijek trajanja.

Bočna stijenka AntiVibration: veća stabilnost i slabije vibracije.

Novi dizajn bočnih stijenki nije samo zanimljiva izgleda: sustav pruža više stabilnosti i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija regulira i razine buke pa su Boscheve perilice rublja Logixx i Avantixx vrlo tihe čak i tijekom centrifuge.

Program čišćenja bubnja s funkcijom podsjetnika

Ne znate kada je potrebno očistiti bubanj? Bez brige, nije to bitno. Kada se perilica rublja upotrebljava ispod 40 ℃ i s neprekidnim radom 20 puta, program "čišćenje bubnja" će vas automatski upozoriti.

Fleksibilnost

Funkcija TimeDelay: odaberite kada u narednih 24 sata želite da vaše rublje bude oprano.

S funkcijom za dodajanje rublja više nikada nećete zaboraviti odjevne predmete.

Zabravili ste na dječju čarapu, svoju majicu kratkih rukava, ...? Nema veze. Kad ste zadnji put napunili perilicu rublja, započeli ciklus pranja i tek onda ustanovili da ste zaboravili na dječju čarapu ili majicu? S funkcijom za dodajanje rublja, u naše perilice rublja možete jednostavno dodati ili odstraniti odjeću, čak i za vrijeme ciklusa pranja. Jednostavno pauzirajte ciklus pranja i otvorite vrata kako biste jednostavno dodali zaboravljene odjevne predmete u bubanj, a potom nastavite s pranjem. (*Dopunjavanje nije moguće kada je temperatura vode viša od 50° C ili kada je razina vode previsoka).

Savršeno čisto u do 65% manje vremena*.

SpeedPerfect je posebna funkcija razvijena za situacije u kojima je vrijeme bitno. S funkcijom SpeedPerfect vrijeme pranja možete smanjiti za do 65%* bez kompromisa s rezultatima. Može se upotrijebiti u kombinaciji s većinom ostalih programa, svim rubljem i tekstilima. Na primjer, odaberete li miješani program u kombinaciji sa SpeedPerfect, možete temeljito oprati do 4 kg miješanog rublja u samo 45 minuta. (*Razlike između trajanja programa Easy Care Programme 40°C i trajanja programa Easy Care Programme 40°C u kombinaciji s funkcijom SpeedPerfect).

Zaštitite okoliš i uštedite novac zahvaljujući iznimno učinkovitom upravljanju potrošnjom vode.

Perilica rublja može vam uštedjeti vrijeme i uložen trud, ali često po cijenu prekomjerne potrošnje vode. Naša tehnologija ActiveWater donosi savršene rezultate, a pritom koristi samo minimalnu potrebnu količinu vode. Ugrađeni senzori prilagođavaju potrošnju vode sukladno vrsti tkanine i količini rublja, dok patentirani bubanj i sustavi indukcije vode omogućuju brže namakanje. Odaberite pranje koje vam pomaže da kontrolirano trošite vodu i jamči bezbrižnost u kući.

Više vas ne treba zamarati doziranje deterdženta.

Ima li ga previše ili premalo? Sustav automatskog doziranja i-DOS osigurava uvijek pravu količinu. Inteligentni sustav i-DOS određuje ispravnu količinu tekućeg deterdženta iz pranja u pranje. Aktivacijom opcije Automatskog programa sa sustavom automatskog doziranja i-DOS prilagođavaju se svi važni čimbenici za automatsko savršeno čisto rublje. Perilica automatski prilagođava doziranje sukladno količini rublja, vrsti tkanine i razini zaprljanosti. Tako se izbjegava mogućnost prekomjernog doziranja koje dovodi do vidljivih ostataka deterdženta na rublju koji često mogu prouzročiti nadraženost kože, jednako kao i premalog doziranja koje često dovodi do nedovoljno čistog rublja nakon pranja. Značajno smanjujući potrebnu količinu deterdženta i vode, i-DOS ne samo da brine za vašu odjeću, nego i čuva okoliš. Napunite perilicu samo jednom i on će automatski dozirati deterdžent, iz pranja u pranje.

Dvostruka zaštita od oštećenja uzrokovanog vodom.

Jamstvo Bosch AquaStop-a pruža zaštitu od oštećenja uzrokovanog vodom za cijeli životni vijek uređaja. Naše perilice sa sustavom AquaStop sastoje se od posebnog dobavnog crijeva s dvostrukom stijenkom, sigurnosnog ventila i podnog spremnika s plivajućom sklopkom, što spriječava bilo kakve oštete uzrokovane vodom, bilo u crijevu za dovod ili zbog propuštanja u samoj perilici.

 

Tehnički podaci

Snaga / potrošnja

Kapacitet pranja: 1 - 9 kg

Energetski razred: A+++ (na skali energetskih razreda od A+++ do D)

Potrošnja energije: 152 kWh godišnje, na osnovu 220 standardnih ciklusa pranja na programima pamuk na 60°C i 40°C pri punom i djelomičnom punjenju i potrošnji pri low power naćinu pranja. Stvarna potrošnja vode će zavisiti od toga kako se aparat koristi

30% štedljivija (152 kWh godišnje) od standardne vrijednosti (196 kWh godišnje) za energetski razred A+++ u kategoriji 9 kg (prema Delegiranoj uredbi Komisije (EU) br. 1061/2010)

Potrošnja energije pri standardnom programu 60°C pamuk 0.9 kWh pri maksimalnom punjenju i 0.59 kWh pri djelomičnom punjenju, i na standarnom programu 40°C pamuk 0.44 kWh pri djelomičnom punjenju

Vagana potrošnja energije isključen / uključen: 0.1 W / 0.5 W

Potrošnja vode 11220 litara godišnje, na osnovu 220 standardnih ciklusa pranja na programima pamuk na 60°C i 40°C pri punom i djelomičnom punjenju

Klasa efikasnosti centrifugiranje-sušenje: B

Max. brzina centrifugiranja: 1400 o/min**

Indikacija, da su Pamuk šareni 40° i Pamuk šareni 60° standardni programi pranja, na koje se odnose informacije na energetskoj naljepnici i podatkovnoj kartici, da su ti programi prikladni za pranje normalno zaprljanog pamučnog rublja i da su najučinkoviti programi u smislu kombinirane potrošnje energije i vode. Stvarna temperatura s ovom kombinacijom može varirati od navedene programske temperature. Produžena su vremena pranja kako bi se smanjila potrošnja energije. Učinak pranja A uvijek je zagarantiran u postupku.

Standardni program 60°C pamuk traje 285 min pri maksimalnom punjenju i 285 min pri djelomičnom punjenju, standardni program 40°C pamuk traje 285 min pri djelomičnom punjenju

Trajanje rada u stanju uključenosti: 0 min

Nivo buke pranja pri standardnom programu 60°C pamuk i pri maksimalnom punjenju: 47 dB (A) re 1pW

Nivo buke centrifugiranja pri standardnom programu 60°C pamuk i pri maksimalnom punjenju: 71 dB (A) re 1pW

Programi

Standardni programi: pamuk, lako za održavanje, fino rublje/svila, vuna/ručno pranje

Automatski program: senzorno kontrolirano pranje i doziranje

Posebni programi: Automatika - niježno, Puh, Čišćenje bubnja (s podsjetnikom), Košulje/Bluze, Jeans/tamno rublje, Ekstra kratak 15'/30', Ispumpavanje/Centrifugiranje, Brzo/Miješano, dodatno ispiranje

Funkcije

SpeedPerfect: savršeno čisto rublje uz uštedu do 65% vremena pranja. ***

i-DOS: potpuno automatsko doziranje tekućeg sredstva za pranje

TouchControl tipke: odgoda završetka programa, i-DOS 2.0, Start/Pauza sa mogućnošću kasnijeg dodavanja, Temperatura, varioSpeed / SpeedPerfect, Pretpranje, Biranje okretaja centrifuge/Bez ispiranja

Komfor / sigurnost

Funkcija za dodavanje rublja vam omogućava dodavanje rublja nakon što je započelo pranje

Veliki LED zaslon s pokazateljem napredovanja programa, temperature, brzinom okretanja bubnja, preostalim vremenom, 24 h odgodom završetka pranja, preporukom punjenja bubnja i pokazateljem potrošnje

Zapremina bubnja: 63 l

Vario bubanj: nježnije i intenzivnije pranje

DrumClean s funkcijom podsjetnika

32 cm široka vrata, okvir vrata u boji aluminija, bijela i kut otvaranja 171°

Funkcija za dodajanje rublja

EcoSilence Drive: tihi rad motora s jako dugim vijekom trajanja

AntiVibration Design: tiši i stabilniji stroj

Automatsko određivanje opterećenja za precizno određivanje količine rublja i automatsko prilagođavanje količine vode koja je potrebna pri svakom pranju.

ActiveWater™Plus: ekološko upravljanje potrošnje vode

Zvučna izolacija preko donjeg poklopca

AquaSensor za optimalne rezultate ispiranja

AquaStop: Bosch garancija u slučaju oštećenja zbog vode – za cijeli životni vijek uređaja.*

Soft dial - mekani okretni izbornik programa

Sistem za prepoznavanje pjene

Kontrola neravnoteže bubnja

Zaključavanje opcija pred djecom

Zvučni signal na kraju programa

Tehničke informacije

Mogućnost podugradnje

Dimenzije (V x Š): 84.5 cm x 59.8 cm

Dubina uređaja: 59.0 cm

Dubina uređaja uklj. vrata: 63.3 cm

Dubina uređaja s otvorenim vratima: 106.3 cm

Perilica rublja Bosch WAU28S90BY
Tehničke karakteristike
EAN 4242005143856
Jamstvo 24 mj.
Model WAU28S90BY
Širina [cm] 59.80
Kapacitet pranja [kg] 9
Centrifuga [okr/min] 1400
Tip Samostojeći
Dimenzije (VxŠxD) [cm] 84,5 x 59,8 x 59,0
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.