0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi

Može li vam šalica kave omogućiti da letite?

Registrirajte se na www.delonghiputovanje.com s pomoću jedinstvenog koda koji se nalazi na poleđini i osvojite let u jedan od europskih gradova po izboru. 

Ako ste u razdoblju od 01. listopada do 31. prosinca 2019. kupili De’Longhi superautomatski aparat za espresso kavu s posudom za mlijeko, izvrsno ste odabrali!

Sačuvajte račun dobiven u trgovini i potražite jedinstveni kod.

Posjetite www.delonghiputovanje.com i unesite jedinstveni kod kako biste se mogli registrirati i odabrati odredišta i letove. Imate pravo unijeti tri opcije leta.

Ispišite registraciju u pdf formatu i s kopijom računa ili dokazom o kupnji pošaljite ju na adresu: Inspire- Rix, DeLonghi Putovanje, Hoto Tower, Savska cesta 32, 10000 Zagreb, Hrvatska, s naznakom na omotnici „Besplatan De’Longhi let”.

E-poštom ćete primiti personaliziranu poveznicu i imat ćete 48 sati za unošenje svih detalja o putovanju.

Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da mobilmedia.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica mobilmedia.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.