0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Ljepota i zdravlje Wellness program Ionska sauna za lice Stylpro facial steamer - Face Spa 4u1 sauna

Ionska sauna za lice Stylpro facial steamer - Face Spa 4u1 sauna

Šifra: 21406
Wellness program STYLPRO
  • StylPro 4u1 ionskoj sauni za lice
  • Djeluje po principu ispuštanja ionske pare koja je manje gusta od pare koju ispuštaju tradicionalni uređaji za parenje lica
  • Ovaj uređaj ima 4 funkcije za potpuni Spa užitak
Cijena
360,00 kn
PDV uključen u cijenu
Dodaj u košaricu
O proizvodu

STYLPRO FACIAL STEAMER – FACE SPA 4U1 SAUNA
Dodajte malo Spa užitka u Vašu svakodnevnu rutinu uz StylPro 4u1 ionskoj sauni za lice, koji djeluje po principu ispuštanja dine ionske pare koja je manje gusta od pare koju ispuštaju tradicionalni uređaji za parenje lica, jer dopire u dublji sloj kože i dodatno hidratizira Vašu kožu.
Ovaj uređaj ima 4 funkcije za potpuni Spa užitak. Možete biti Vaša sauna za lice te ga koristiti kao uređaj za parenje lica, možete u tijelu uređaja zagrijati ručnik za lice, te ga možete koristiti kao uređaj za ovlaživanje zraka i aromaterapiju.
Jednostavno napunite spremnik za vodu destiliranom ili deioniziranom vodom, okrenite glavni prekidač na željenu funkciju i uživajte u svojem vlastitom Spa tretmanu u toplini svog doma.

Opcije korištenja:
SAUNA ZA LICE – namjestite spremnik za vodu, zarotirajte prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru nakon otprilike 1 minute. Prije nego što približite lice uređaju za parenje provjerite rukom temperaturu pare kako bi izbjegli moguće opekline. Lice mora biti udaljeno od uređaja minimalno 25 cm. Usmjerite paru za lice u vrh Vaše brade kako bi para obuhvatila Vaše cijelo lice. Nakon korištenja obavezno isključite uređaj.
UREĐAJ ZA GRIJANJE RUČNIKA ZA LICE- Okrenite glavu uređaj suprotno od kazaljke na satu kako bi otključali poziciju. Odvojite glavu uređaja za parenje od tijela uređaja, te uredno presavijen ručnik stavite u tijelo uređaja za na to predviđeno mjesto. Stavite glavu uređaja natrag na tijelo uređaja, zaključajte poziciju te uključite uređaj. Zarotirajte glavni prekidač na željenu funkciju grijanja ručnika za lice. Ostavite ručnik u uređaju 2 minute kako bi se zagrijao. Otključajte uređaj i izvadite ručnik štipaljkama ili pincetom. Pričekajte da se ručnik dovoljno ohladi prije nego ga stavite na lice.
AROMATERAPIJA- Dodajte par kapi esencijalnog ulja u dozator – čašicu za mjerenje. Položite dozator u tijelo uređaja za parenje i zarotirajte do zaključane pozicije. Pričekajte da se pojavi plavo svijetlo oko glavnog prekidača. Držite uređaj 25 cm dalje od nosnica.
OVLAŽIVAĆ PROSTORA – napunite spremnik za vodu. Zarotirajte glavni prekidač na željenu poziciju. Uređaj će krenuti ispuštati paru sljedećih 40 minuta kako bi ovlažio zrak u prostoriji.
Očistite uređaj za parenje jednom tjedno prateći instrukcije koje ste zaprimili u Vašem korisničkom priručniku.
Nemojte uređaj čistiti sredstvima za čišćenje i sapunima, niti direktno dodavati tekućine u glavu uređaja.
 

Ionska sauna za lice Stylpro facial steamer - Face Spa 4u1 sauna
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da mobilmedia.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica mobilmedia.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.