0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kamera Sony FDRAX53/B

Šifra: 11752
Kamere Sony
  • 4K Ultra HD 3840 x 2160
  • Exmor R CMOS Sensor
  • 20x Optički Zoom & 40x Clear Image Zoom
  • ZEISS® Vario-Sonnar T* objektiv za 4K

 

 

Cijena
7.299,90 kn
PDV uključen u cijenu

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

4K Ultra HD 24/30p & 16.6MP Stills
Exmor R CMOS Sensor
26.8mm Zeiss Vario Sonnar T* Zoom Lens
20x Optical Zoom & 40x Clear Image Zoom
Balanced Optical SteadyShot
Fast Intelligent AF
High Speed 120 fps Recording
3.0" LCD Touchscreen / 0.24" Color EVF
5.1 Channel Surround Sound Microphone
Wi-Fi / NFC Connectivity

4K kvaliteta slike
Snimajte 4K snimke koje sadrže približno četiri puta više detalja u odnosu na Full HD (3840 x 2160 piksela u usporedbi s 1920 x 1080) snimke i snimite više nevjerojatnih kvaliteta koje čine slike snimke živima.

Novi slikovni senzor ekskluzivno za 4K
Novorazvijeni senzor slike, s pikselima veličine veće približno 1,6 puta30, pruža izvanrednu osjetljivost za snimanje predivnih i vrlo kvalitetnih slika s manje šuma pri slabom, kao i jarkom osvjetljenju.

Novi ZEISS® Vario-Sonnar T* objektiv za 4K
Ovaj novi objektiv pomaže u dočaravanju izuzetnih detalja vrlo kvalitetnih slika 4K rezolucije u cijelom svom rasponu od širokokutnog do telefoto. Upotreba AA objektiva (napredni asferični) ne samo da omogućuje vjerni prikaz nego i održava objektiv kompaktnim. ED objektiv (izuzetno niska disperzija) pomaže u osiguravanju precizne reprodukcije boja. Višeslojni ZEISS T* premaz dodatno poboljšava kvalitetu slike smanjujući neželjenu refleksiju, kao što su dvostruke slike i odbljesak.

Širokokutni objektiv do 26,8 mm
Bilo da snimate filmove ili fotografije, širokokutni objektiv vodeći u klasi može vam pomoći da obuhvatite više u snimci krajolika i prizorima u zatvorenom kada nemate dovoljno prostora da se odmaknete. Čak i bez širokokutnog konverterskog objektiva, kamkorder snima do širine od 26,8 mm3 (omjer 16:9) u načinu rada za snimanje videozapisa.

Balanced Optical SteadyShot™
Napredna stabilizacija slike potiskuje podrhtavanje kamkordera kako bi se videozapis stabilizirao dok se snima unutar raspona zumiranja od širokokutnog do telefoto. U HD načinu snimanja dodatno smanjuje učinke podrhtavanja kamkordera čak i u nestabilnim uvjetima zahvaljujući načinu rada Intelligent Active sa stabilizacijom u 5 osi koji kompenzira vibracije u pet smjerova, tako da vrlo kvalitetne stabilne videozapise možete snimati čak i dok trčite.

Brz odziv automatskog fokusiranja za snimanje odlučujućih trenutaka
Fast Intelligent AF postiže vrlo brzo i precizno automatsko fokusiranje uz prepoznavanje kontrasta smanjenjem pomicanja objektiva, predviđanjem raspona automatskog fokusiranja i ubrzanjem pogona objektiva. Na taj način poboljšava se odziv kako biste još brže mogli snimiti prolazne trenutke.

Opsežne mogućnosti snimanja sa zumiranjem
Objektiv koji ima optičko zumiranje od 20x i Clear Image Zoom od 30x/40x (za 4K/HD) omogućuje vam snimanje udaljenih subjekata i nezaboravnih trenutaka.

Realistično snimanje glasova, glazbe i drugih zvukova
Novi strukturalni dizajn mikrofonu omogućuje hvatanje jasnijeg zvuka, iz pet smjerova, uz pribl. 40 %30 manje buke, dvostruko učinkovitiji30 zvuk u odnosu na 2-kanalni stereo (za snimanje u XAVC S formatu) i trostruko učinkovitiji30 u odnosu na 5.1-kanalni surround (za snimanje u AVCHD formatu). Time se omogućuje vjerna reprodukcija zvuka uz jasno definirano odvajanje.

Snimanje velike brzine u Full HD rezoluciji za vrlo kvalitetne usporene snimke31
Snimajte u Full HD rezoluciji pri 120/100 fps (NTSC/PAL) i uređujte snimke nakon snimanja, a slike usporenih pokreta iz videozapisa izgledat će nevjerojatno uglađene i oštre tijekom reprodukcije. To je odlično za pregled (uz uočljivije detalje na usporenim snimkama) sportske i svakodnevne akcije koja se u stvarnom vremenu odvija previše brzo da bi ste je mogli jasno vidjeti.

4K snimanje s ubrzanim protokom vremena31
Možete snimati slike 4K rezolucije kontinuirano tijekom dužeg vremenskog razdoblja uz odabrani konstantni interval između snimaka, uređivati cijele nizove slika tijekom postprodukcije i uživati u reprodukciji te serije slika u obliku videozapisa s ubrzanim protokom vremena.

Izvanredno uzorkovana Full HD reprodukcija
Unaprijedite doživljaj gledanja čak i bez 4K televizora. Koristeći izvanredno uzorkovanje, kamkorder automatski smanjuje rezoluciju 4K snimaka na izuzetno detaljnu Full HD rezoluciju.

Selektivni odabir reprodukcije
Možete odabrati određeni dio slike i reproducirati ga u Full HD rezoluciji zahvaljujući visokoj 4K rezoluciji. Osim toga, možete promijeniti veličinu za obrezivanje32 pomoću ručice za zumiranje ili ikone na zaslonu.
Napredne značajke snimanja
Uživajte u potpunoj prilagodbi uz ergonomske ručne kontrole. Koristite intuitivni višenamjenski ručni prsten kako biste prilagodili zumiranje, fokus, ekspoziciju, otvor blende, brzinu zatvarača, AE pomak ili ravnotežu bijele boje nakon što odaberete način rada pomoću gumba za ručnu prilagodbu. Elektroničko tražilo pruža precizan pregled slike.

Podaci o vremenu / korisničke informacije
Podaci vremenskih oznaka i korisničkih informacija mogu se dodati videozapisima kao podatkovni elementi. Funkcija vremenskih oznaka omogućuje snimanje sati/minuta/sekundi/kadrova u podacima slike radi preciznog naprednog uređivanja videozapisa. Funkcija korisničkih informacija omogućuje snimanje informacija kao što su datum / vrijeme / broj scene itd. u obliku 8-znamenkastih arbitrarnih brojeva, a korisna je za uređivanje videozapisa snimljenih pomoću dvije ili više kamkordera.

Izvanredna kvaliteta slike
Koristeći XAVC S format, koji je razvijen iz XAVC formata za profesionalnu upotrebu, ostvareno je 4K snimanje pri 100 Mb/s33 i Full HD snimanje velikom brzinom u bitovima pri 50 Mb/s za nevjerojatne i vrlo kvalitetne slike. No XAVC S podaci komprimiraju se kako bi se korisnicima olakšalo upravljanje.

Vrhunsko snimanje noću
Ova značajka koristi infracrveno svjetlo za snimanje slika čak i u potpunoj tami. Koristeći NIGHTSHOT, roditelji lako mogu snimiti slatka uspavana lica djece.

Golf Shot35
Analizirajte svoj zamah bez potrebe za skupom opremom. Način rada Golf Shot omogućava snimanje videozapisa i fotografija svakog pokreta u zamahu.

Face Detection i Smile Shutter8 34 13
Koristite Face Detection za optimizaciju fokusa, ekspozicije i boje za osobe koje su najvažniji subjekt snimke. Možete postaviti prioritet lica subjekta tako da ga dodirnete na LCD zaslonu. A uz Smile Shutter kamkorder može i automatski snimati fotografije odličnih (ali neuhvatljivih) osmijeha, čak i tijekom snimanja videozapisa.

Lock-on AF8
Poboljšava praćenje objekata u pokretu upotrebom optimalne točke automatskog fokusiranja u svakom trenutku i prilagođavanjem veličine ciljnog kadra svojstvima vašeg objekta. Samo dodirnite subjekt na LCD zaslonu kako biste precizno fokusirali i snimili ciljeve koji se brzo kreću.

Mikrofon za snimanje36 5.1-kanalnog surround zvuka
Snimajte čist zvuk koji vjerno dočarava atmosferu scene i uživajte u reprodukciji surround zvuka na sustavu kućnog kina. Mjerači razine na LCD zaslonu pružaju vizualni nadzor svake razine kanala.

My Voice Canceling
Smanjite intenzitet glasa korisnika koji snima izbliza iz područja iza kamkordera, bilo da su to zvukovi bodrenja subjekata ili razgovora s njima.

Motion Shot Video37
Ova praktična značajka omogućava reprodukciju dramatičnog niza dodanih slika radi praćenja svakog djelića sekunde akcije, što je moćan alat za analizu sportskih pokreta na zaslonu. Tijekom reprodukcije možete prilagoditi intervale između slika ili pauzirati radi snimanja fotografija za dijeljenje s prijateljima.

Usmjeravanje uživo39 putem usluge USTREAM®
Od nastupa do sportskih događaja, neke stvari bolje je gledati u stvarnom vremenu. Dijelite prizore kako se događaju uz vrlo kvalitetnu sliku i zvuk.

Dual Video Recording38
Istovremeno snimajte dva videozapisa – jedan u najvišoj kvaliteti, u formatu XAVC S ili AVCHD, a drugi u formatu mp4. Na taj način imate malu datoteku za trenutačno dijeljenje, kao i datoteku profesionalne kvalitete za dodatno uređivanje.

Highlight Movie Maker35
Svestrana funkcija za pojednostavljenje uređivanja filmova, Highlight Movie Maker pruža nekoliko značajki koje štede vrijeme. Dodajte istaknute točke ključnim trenucima tijekom snimanja i prepustite kamkorderu da automatski uskladi prijelaze u videozapisima s odabranom glazbenom pozadinom.

Xtra Fine LCD s tehnologijom WhiteMagic™
Izuzetno precizni Xtra Fine LCD ima tehnologiju zaslona WhiteMagic koja koristi bijele piksele uz RGB piksele kako bi se povećala svjetlina, što korisnicima omogućava da vide suptilne detalje i nijanse na zaslonu u svim okruženjima za snimanje, uključujući snimanje na otvorenom pod jarkom sunčevom svjetlošću.

Daljinsko upravljanje jednim dodirom i dijeljenje jednim dodirom
Daljinsko upravljanje jednim dodirom omogućava upotrebu pametnog telefona ili tableta kao daljinskog tražila i daljinskog upravljača za digitalni fotoaparat, a dijeljenje jednim dodirom omogućava prijenos fotografija i videozapisa s fotoaparata. U svakom slučaju, instaliranjem aplikacije PlayMemories Mobile na pametni telefon ili tablet sa sustavom Android koji podržava NFC izbjegavate složeno postavljanje i uspostavljate bežičnu vezu jednostavnim prislanjanjem uređaja na fotoaparat. Sada pomoću pametnog telefona možete upravljati fotoaparatom i fotografirati iz prethodno nedostupne točke ili biti na vlastitoj skupnoj fotografiji, kao i trenutno prenositi te fotografije na pametni telefon za dijeljenje na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Možete izvršiti i ručno uparivanje uređaja.

fusnote:
1
PMC jest preporučena maloprodajna cijena od strane Sony-a, stvarnu maloprodajnu cijenu određuje prodajno mjesto, a ne Sony.
2
Kada je "SteadyShot" postavljen na "Standard" (standardno) ili "Off" (isključeno).
3
Kada je "SteadyShot" postavljen na način rada "Active" ili "Intelligent Active".
4
Zadana postavka je "Off" (isključeno). Omjer digitalnog zumiranja obuhvaća omjer optičkog zumiranja.
5
Svjetlina pozadinskog osvjetljenja automatski će se postaviti na "Bright" (svijetlo) kada se poveže AC adapterom.
6
isto kao okvir za navođenje
7
Nije podržano za XAVC S 4K
8
Nije dostupno u načinu rada 4K snimanja s istovremenim snimanjem dva videozapisa
9
uz opcionalnu dodatnu bljeskalicu.
10
Brzina prijenosa u bitovima opisuje se brzinom sustava (obuhvaća filmove, zvukove i drugo).
11
Način rada PS (28 Mb/s) i FX (24 Mb/s) predstavljaju najveću brzinu prijenosa u bitovima.
12
Nije dostupno u načinima snimanja PS (60p/50p), FX (24p/25p/60i/50i) i FH (24p/25p)
13
Nije dostupno uz brzinu snimanja videozapisa od 100 Mb/s.
14
Način rada videozapisa jest XAVC S HD ili 4K.
15
Način rada videozapisa jest AVCHD.
16
Način rada videozapisa jest MP4.
17
Samo snimanje videozapisa
18
dostupno samo u načinu rada AVCHD, XAVC S HD ili MP4
19
(Metoda konfiguracije / metoda pristupa) WPS ili ručno / način rada infrastrukture. Kada se poveže s pametnim telefonom, fotoaparat uvijek može raditi kao baza bez bežične pristupne točke. (Sigurnost: WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK)
20
Potreban je Wi-Fi usmjerivač ili pametni telefon s mogućnošću dijeljenja internetske veze. Ta značajka možda nije dostupna zbog ograničenja širokopojasnog i internetskog servisa.
21
samo izlaz
22
Podržava uređaje kompatibilne s mikro USB priključkom.
23
Osim za NP-FV30
24
Postavke za način snimanja i medije zadane su.
25
Kada se koristi priloženi adapter za izmjeničnu struju. Kada AC adapter nije priložen, koristi se USB punjenje.
26
uključujući izbočene dijelove
27
uključujući sjenilo za objektiv, ako je priloženo
28
uključujući komplet baterija i medije (kao i sjenilo za objektiv, ako je priloženo).
29
Brojevi omeđeni zagradama ( ) predstavljaju priloženu količinu
30
U usporedbi sa serijom FDR-AX/P3x.
31
Potrebno je uređivanje pomoću softvera PlayMemories Home™ (besplatan softver za računala). Za izradu videozapisa s ubrzanim protokom vremena potrebna je ver. 5.1 (Win) / ver. 3.1 (Mac) ili novija verzija.
32
Minimalna veličina obrezivanja je 1920 x 1080.
33
Potrebna je SDXC/SDHC memorijska kartica klase UHS-I U3 ili više za snimanje u XAVC S 4K formatu pri 100 Mb/s te SDXC/SDHC memorijska kartica klase 10 ili više za snimanje u XAVCS 4K formatu pri 60 Mp/s i XAVCS HD formatu pri 50 Mb/s.
34
Nije dostupno u načinima snimanja PS (60p/50p), FX (24p/25p/60i/50i) i FH (24p/25p).
35
Dostupno samo u načinu rada AVCHD.
36
Snimanje uz 5.1 kanala dostupno je samo u načinu rada AVCHD.
37
Dostupno samo u načinu rada AVCHD, XAVC S HD ili mp4.
38
Nije dostupno u načinima rada AVCHD PS i XAVC S HD 60p/50p (NTSC/PAL).
39
Potreban je Wi-Fi usmjerivač ili pametni telefon s mogućnošću dijeljenja internetske veze.
40
Final Cut Pro, iMovie i Mac zaštitni ...

The Sony FDR-AX53 is a palm-sized Handycam camcorder that combines a Zeiss 20x optical zoom lens and a high-sensitivity image sensor to produce crisp and high-quality UHD 4K video. The Exmor R CMOS image sensor supports UHD 4K video capture at 24 or 30 fps using Sony's XAVC S codec and features pixels that are approximately 1.6x larger than the previous model for enhanced performance in all conditions, particularly low-light scenarios. The camcorder also features Sony's Balance Optical SteadyShot image stabilization technology to help produce smooth and stable footage throughout the zoom range. Further enhancements include improved autofocus speed and accuracy, a lower-noise built-in microphone, and a high-speed 1080p 120 fps recording mode to create high-resolution slow-motion content.
You can monitor your shots using the camcorder's 3.0" Xtra Fine LCD touchscreen display with 921K dot resolution, or the high-resolution 0.24" 1,555K dot OLED EVF. For large-screen playback, an HDMI output port is also provided for connecting to your HDTV to large-screen. You can even 'trim' a selected portion of a 4K video or image frame to fill the screen with Full HD quality. For enhanced connectivity and remote control, the FDR-AX53 is Wi-Fi and NFC enabled. This lets you use your smartphone or tablet to control the camcorder, as well as wirelessly transfer files to your mobile device and even stream live to Ustream.
Designed for a wide range of users, the camcorder features a range of automatic image and audio options for easy point-and-shoot operation, as well as enhanced manual controls that give you more creative freedom. An assignable ring on the front of the camcorder can be assigned to control of zoom, focus, exposure, iris, shutter speed, exposure, or white balance. A rechargeable lithium-ion battery pack is included for powering the camcorder, along with an AC adapter, micro-HDMI cable, and micro-USB cable.
Exmor R CMOS Sensor
A newly developed image sensor, with pixels of approximately 1.6 times larger than previous models, offers enhanced sensitivity for capturing high-quality images with less noise under dark as well as bright shooting conditions.
Carl Zeiss Vario-Sonnar T* Lens with 20x Optical Zoom
The FDR-AX53 comes equipped with a Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lens. It features a wide 35mm-equivalent focal length of 26.8mm (in movie mode) to fit more into your shots and a 20x optical zoom range. Multi-layer Zeiss T* coating further enhances image quality by reducing unwanted reflection, such as ghost and flare. To get you closer to the action, the zoom range can be extended using Clear Image Zoom of 30x/40x (4K/HD) using Clear Image zoom.
Balanced Optical SteadyShot Image Stabilization
Advanced image stabilization suppresses camera shake to stabilize footage as it is being shot and works throughout the zoom range. In HD shooting mode, it further reduces effects of camera shake even under unstable conditions with 5-axis Intelligent Active mode compensating for vibration in five different directions, so you can shoot stable high-quality movies even while running.
Fast Intelligent AF
Fast Intelligent AF achieves very speedy, accurate contrast-detection autofocus by minimizing lens motion, predicting the AF range, and accelerating lens drive, thereby improving response so you can capture more fleeting moments.
5.1 Channel On-Board Audio Capture
During AVCHD recording, a 5.1 channel built-in microphone captures active sounds coming from five directions so you can experience your home movies the way you experienced them while recording. Level meters on the LCD panel provide visual monitoring of each channel's levels.

Note: 5.1 channel audio is only available when recording in AVCHD, so it is not available for 4K UHD recording, which uses the XAVC S codec.
Lower Noise Audio Performance
A new structural design enables the microphone to gather clearer sound from five directions than the previous generation camcorder, with approx. 40% less noise and twice as effective 2ch stereo (for XAVC S shooting) and three times as effective Dolby Digital 5.1 channel surround (for AVCHD shooting) sound performance. This makes it possible to faithfully reproduce audio with clearly defined separation.
High Speed Full HD Recording
Shoot in 1080p at 120 fps and bring it into your editing software to produce high-resolution slow-motion footage. This is useful for reviewing, in greater slow-motion detail, sports and everyday action that can occur too quickly in real time for you to see clearly.
XAVC S, AVCHD, and MP4 Codecs
The FDR-AX53 records 4K and HD movies in the XAVC S format, which uses MPEG-4 AVC/H.264 for video compression and linear PCM for audio compression, while saving files in a MP4 wrapper which allows for extensive record times and easy editing. Additionally, you can chose to record HD in AVCHD (ideal for HDTV and Blu-ray disc burning) or MP4 (ideal for sharing over the internet).
Dual Video Recording
Record two movies at the same time - one in the maximum-quality XAVC S or AVCHD format and another in MP4 format. This gives you a small file ready for instant sharing, plus a professional-grade file for further editing.
4K Time-Lapse
Capture 4K still images continuously over an extensive period of time at a selected constant interval from each shot to the next, edit the entire sequence of still images in post-production, and enjoy playback of that series of images as a time-lapse movie.
Super-Sampled Full HD Playback
Enhance your viewing experience even without a 4K television. Using super-sampling, the camera automatically down-converts 4K footage to exceptionally detailed Full HD.
Time Code / User Bit
Time Code and User Bit can be added to movies as data elements. The Time Code function records hours/minutes/seconds/frames on image data for precise advanced video editing. User Bit function records information such as date, time, and scene number in eight-digit arbitrary numbers, and is useful for editing movies using two or more cameras.
0.24" OLED EVF
The high contrast 0.24" OLED Tru-Finder EVF features a 1,555K-dot resolution and reproduces rich color and deep blacks. The optical design uses four dual-surface spherical lenses, which provides a wide 33-degree viewing angle for clear images from center to the edge of the viewfinder.
3.0" Xtra Fine LCD Touchscreen Display
The 3.0" Clear Photo LCD features 921K dot resolution for sharp, bright, vivid images, enabling you to change settings to best represent the scene. Easily scroll through menus and view footage thanks to WhiteMagic technology that dramatically increases visibility in bright daylight.
Simple Connectivity to Smartphones via Wi-Fi/NFC
Built-in Wi-Fi/NFC support enables easy connectivity with smartphones for one-touch sharing and one-touch remote control. NFC (near field communication) provides "touch connection" convenience when transferring images to Android smartphones and tablets. You simply touch your NFC-compatible device to the camcorder to establish a connection.
Live Streaming
Share the adventure as it happens via Ustream live streaming. Now your circle of friends and family can share the excitement in real time by simply logging in to UStream from anywhere. You can also link your favorite social accounts to notify your friends when you start streaming video.
Multi-Camera Control
Add a different point of view by including other camera angles to your movies. Connect to up to five compatible Sony cameras via Wi-Fi and use the camcorder's LCD to preview what the other cameras are seeing and simultaneously start recording on all synced cameras. After recording, you can use the PlayMemories Home software (available as a free download on Sony's website) to easily edit and create multi-view movies.
Highlight Movie Maker
Highlight Movie Maker produces a short highlight movie clip to share and enjoy instantly. Using an advanced algorithm based on the motion gyro, Highlight Movie Maker automatically selects the best scenes from your videos and creates a MP4 highlight reel of your recorded action.

Note: Highlight Move Maker is only available in AVCHD.
Intelligent AUTO Mode
Intelligent AUTO mode goes a step beyond traditional auto modes by analyzing your shot and then automatically selecting the appropriate settings from ten distinct scene modes and wind noise reduction. There are 60 different combinations possible: Portrait, Baby, Tripod, Backlight, Landscape, Spotlight, Twilight, Macro, and Low light.
Multi Interface Accessory Shoe
Expand photographic and movie shooting possibilities by attaching optional accessories via the Multi Interface Shoe. Attach an electronic viewfinder, external flash, stereo microphone, or even a compatible remote control via the Multi Terminal.
Trimming Playback
Connect to your 1080p HDTV via the camcorder's HDMI output and select a specific portion of the 4K picture for playback; you can move the section using the camcorder's menu toggle, and scale it using the zoom lever.
Manual Control Ring
The manual control ring around the lens opening can be assigned to control zoom, focus, exposure, iris, shutter speed, exposure, or white balance.
Additional Features
Dual Record (video and still image recording)
Photo capture from movie
NightShot infrared recording
Face Detection and Smile Shutter
Motion/Golf Shot
BRAVIA Sync (CEC)
Lock-on AF
My Voice Cancelling

SPECIFIKACIJE:

Camera
Sensor 1 x 1/2.5" CMOS
Backside Illumination Yes
Pixel Gross Not specified by manufacturer
Effective Pixels 8.29 MP (16:9 Video)
8.29 MP (16:9 Photo)
6.22 MP (4:3 Photo)
Optics
35mm-Equivalent Focal Length 26.8 - 536 at 16:9
32.8 - 656 at 4:3
Maximum Aperture f/2 - f/3.8
Minimum Focusing Distance 0.4" / 1.0 cm
Zoom Optical: 20x
Clear Image Zoom: 30x 4K
Clear Image Zoom: 40x (in HD)
Digital: 250x
Filter Size 55 mm
Recording
System NTSC
Recording Media Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Pro Duo (Mark 2), Memory Stick XC-HG Duo, SD/SDHC/SDXC
Video Format 3840 x 2160p at 24, 30 fps (100 Mbps XAVC S)
1920 x 1080p at 24, 30, 60 fps (60 Mbps XAVC S)
1920 x 1080p at 60 fps (28 Mbps AVCHD)
1920 x 1080p at 24 fps (24 Mbps AVCHD)
1920 x 1080p at 24 fps (17 Mbps AVCHD)
1920 x 1080i at 60 fps (24 Mbps AVCHD)
1920 x 1080i at 60 fps (17 Mbps AVCHD)
1440 x 1080i at 60 fps (9 Mbps AVCHD)
1440 x 1080i at 60 fps (5 Mbps AVCHD)
1280 x 720p at 30 fps (3 Mbps MP4)
Slow Motion Mode 120 fps Recorded at 1920 x 1080p
Still Image Resolution JPEG: 16.6 Megapixel, 5440 x 3056 (16:9)
JPEG: 12.5 Megapixel, 4080 x 3056 (4:3)
JPEG: 8.3 Megapixel, 3840 x 2160 (16:9)
JPEG: 6.2 Megapixel, 2880 x 2160 (4:3)
JPEG: 2.1 Megapixel, 1920 x 1080 (16:9)
JPEG: .3 Megapixel, 640 x 480
Channels 5.1-Channel
Audio Format AAC-LC
Dolby Digital 2ch
Dolby Digital 5.1
LPCM
Sampling Frequency LPCM: 48.0 kHz
Bit Rate LPCM: 16.0-Bit
Display
Display Type LCD
Touchscreen Yes
Screen Size 3"
Pixel Count 921,600
Aspect Ratio 16:9
Rotation Opening Angle: 90°
Turning Angle: 270°
EVF
Screen Size .24"
Pixel Count 1,555,200
Exposure Control
Shutter Speed 1/8 - 1/10000 Second ()
Exposure Metering Multi, Spot
Exposure Modes Modes: Auto, Manual
Interval Recording 1 Second
2 Second
5 Second
10 Second
30 Second
60 Second
Self-Timer 10 Seconds
Features
Image Stabilization Optical
Scene Modes Preset: Yes
Lux 1.8 (4K: Low Lux, 1/30 shutter speed)
9 (4K: Standard, 1/60 shutter speed)
1.2 (HD: Low Lux, 1/30 shutter speed)
6 (HD: Standard, 1/60 shutter speed)
0 (NightShot)
White Balance Modes Auto
Indoor 1
Onepush
Outdoors
Creative Effects Yes
Built-In Mic Yes
Built-In Speaker Yes
Built-In Light/Flash Light - No
Flash - No
Wi-Fi Yes
Accessory Shoe 1x Multi Interface Shoe
Tripod Mount 1/4" - 20
Input/Output Connectors
Outputs 1 x Micro-HDMI (Type-D)
1 x Multi-Terminal micro-USB
Microphone Input Yes
Headphone Jack Yes
General
Battery Rechargeable Lithium-Ion Battery Pack, 6.8 VDC, 1960 mAh
Charging Method AC Adapter
Power Consumption In LCD Operation: 4.9 W
In Viewfinder Operation: 4.9 W
Dimensions (W x H x D) 2.9 x 3.2 x 6.6" / 7.4 x 8.1 x 16.8 cm with battery attached
Weight 22.4 oz / 635 g with battery attached

UKLJUČUJE:

Sony FDR-AX53 4K Ultra HD Handycam Camcorder
NP-FV70 Rechargeable Battery Pack (1960mAh, 6.8-8.4V)
AC Adapter
Power Cord
Micro-HDMI Cable
Micro-USB Cable

Kamera Sony FDRAX53/B
Tehničke karakteristike
EAN 4548736021310
Jamstvo 24 mj.
Model Sony FDRAX53B
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da mobilmedia.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica mobilmedia.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.