0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre Nintendo Switch Igra Olliolli World CIAB

Nintendo Switch Igra Olliolli World CIAB

Šifra: NSW-0577
Igre
  • Dobro došli u Radlandiju
  • Igrajte na svojoj razini
  • Odvažna akcijska igra
  • Nove misije i izazovi
Cijena
20,03 EUR
20,03 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Nintendo Switch Igra Olliolli World CIAB

Dobro došli u Radlandiju!

Krenite na putovanje kroz raskošnu utopiju skateboardinga koja je do vrha ispunjena ekscentričnim likovima i živopisnim lokacijama koje vape za istraživanje.

Pronađite svoje umijeće u Inflatable Alley-u ili projurite niz Los Vulgas kako biste otkrili nove staze, svježe sporedne misije, radosne nagrade i prilike za epske trikove. Sve savršeno nadopunjeno ručno odabranom kompilacijom IDM i Electronica pjesama.

Igrajte na svojoj razini

Super čvrste kontrole u kombinaciji s vrlo profinjenim igranjem kako bi se osigurala glatka vožnja. Niste profesionalac? Ne brinite – OlliOlli World vas dočekuje raširenih ruku, dopuštajući novim igračima da ruše ulice i izvode bolesne metode grabljenja bez straha od postavljanja rubnika.

Mislite da imate sve što je potrebno? Postignite majstorstvo kroz milijune jedinstvenih razina u sandbox modu ili se natječite protiv suparnika širom svijeta u ligama s iznimno dubokim kombiniranim sustavom s više od 100 poteza za svladavanje i kombiniranje u borbi za najveći rezultat.

Sloboda izražavanja

Krstarite kroz Radlandijino epsko utočište za skate i dokažite svoje vještine kako biste otključali posebne nagrade koje vam omogućuju da prilagodite izgled, trikove i stil svog lika. Želite klizati u svojim japankama... samo izvolite. Želiš li nositi kombinezon s bumbarom...u redu onda... bez osuđivanja. U OlliOlli svijetu sve je dozvoljeno sve dok ste na brodu!

Odvažna akcijska platforma

OlliOlli World je nova odvažna akcijska platforma za skateboarding koja pršti osobnošću. Okrenite se i tecite kroz živopisan i rezonantan svijet Radlandije, upoznajući živopisne likove dok grindate, varate i zračite kako biste otkrili mistične bogove skatea u svojoj potrazi za Gnarvanom.

Nove misije, izazovi i prijatelji

Prođite divan i čudan svijet dok preuzimate misije, izazove i steknite nove prijatelje usput. Prilagodite izgled, trikove i stil svog lika dok doživljavate razine koje možete istražiti s višestrukim stazama koje pružaju niz prilika za izražavanje igrača. Izazovite svijet u ligama ili izazovite prijatelja da pobijedi vaše najbolje trikove na jednoj od milijuna razina koje se mogu dijeliti.

Pristupačnost, dubina i sloboda igrača

Doživite pristupačnost, dubinu i slobodu igrača dok uronite u prepoznatljivo igranje stanja protoka igre OlliOlli World.

OlliOlli World predstavlja treći ulazak u hvaljenu seriju OlliOlli iz Roll7, BAFTA-e i višestruko nagrađivanog nezavisnog studija.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.