0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
O proizvodu

Nintendo Switch Sports

Zamahnite, udarite nogom i probijajte svoj put do pobjede uz Nintendo Switch Sports, kolekciju sportova za Nintendo Switch koja vas odmah stavlja u akciju!

Natječite se u šest sportova, uključujući odbojku, nogomet i kuglanje, s pokretima iz stvarnog svijeta koji modeliraju vaše postupke u igri.

Tenis: skupite se laganim zamahom Joy-Con kontrolera u pravo vrijeme.

Kuglanje: zakotrljajte lopticu ravno naprijed ili je malo zavijte.

Chambara: Srušite protivnika s platforme dok napadate i branite.

Nogomet: Koristite gigantsku loptu za dinamične igre. Uživajte u utakmicama s Joy-Con kontrolerima za snimanje i izvođenje Diving Headers. Pričvršćivanjem kontrolera Joy-Con na remen za noge koji je uključen u fizičku verziju Nintendo Switch Sports (također dostupan zasebno), možete igrati Shoot-out način rada s intuitivnim udarcima.

Badminton: kontrolirajte svoje udarce lijevo i desno dok lopate držite u zraku. Zamahnite lijevo-desno držeći šahtlu u zraku. Oslobodite snažne udarce kako biste dobili prednost!

Odbojka: Upotrijebite Joy-Con kontroler za serviranje, udaranje, postavljanje i zabijanje lopte.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da mobilmedia.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica mobilmedia.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.