0 0,00 EUR | 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi

Hurom je kompanija koja posluje od 1974, ime Hurom je nastalo od eng. riječi human i Korejske riječi ii-rom što znači blagotvorno i predstavlja duh koji cijeni zdravlje i čovječanstvo.

Kompanija koja je prva razvila tehnologiju (Slow Squeeze) sporog cijeđenja i dobila brojne nagrade za svoje sokovnike. Sporim cijeđenjem voća i povrća zadržavamo više vitamina, minerala i okusa iz namirnica, ne gube se nutritivna i hranjiva svojstva. Prilikom upotrebe običnih sokovnika velika većina zdravih sastojaka se gubi zbog velikih brzina i zagrijavanja. Kod tehnologije sporog cijeđenja polako rotirajuća spirala/svrdlo osigurava i čuva vrijedne hranjive sastojke, ne dolazi do zagrijavanja i oksidiranja.

Tehnologija sporog cijeđenja omogućuje nam proizvodnju sokova od voća, povrća i orašastih plodova visoke kvalitete.
Svrdlo je ključ za smanjenje gubitka hranjivih sastojaka jer omogućava sokovniku da učinkovito pritiska sastojke pri malim brzinama okretaja. Hurom uređaji koriste tehniku klasične ručne citrusete jer istovremeno okreću i pritišću sastojke.

Hurom sokovnici su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i ne sadrže štetne tvari. 

Hurom sokovnici na hladno prešanje imaju jamstvo 10 godina na motor, 2 godine
na ostale dijelove.
 

Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.