0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Dodatna oprema PlayStation VR + Camera v2 + PS Move x2 + VR World

PlayStation VR + Camera v2 + PS Move x2 + VR World

Šifra: 70011268
Dodatna oprema Sony
  • PlayStation VR Virtual Reality headset
  • PS4 Kamera v2
  • PS4 Igra VR Worlds
  • PS Move x2
Cijena
2.699,00 kn
PDV uključen u cijenu
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Ultimativni Sony Playstation VR bundle sastoji se od VR Worlds, kamere i najbolje vožnje, igdje, ikada...

 

Hej, zar već ne postoje prilično brojni ulasci u svijet virtualne stvarnosti? Od Google Cardboarda za šaku kuna, preko Samsung Gear VR-a u kombinaciji sa S6 / S7 mobitelima, do HTC Vive koji se spaja na (zvijerski jak) PC? Sve je to točno, no prisjetimo se - postojale su konzole kod izlaska prvog Sony Playstationa, pa svi znamo kako je to završilo...

 

Hardveraj

 

Playstation VR dolazi sa 5.7" FullHD OLED zaslonom sa RGB matricom (superiorna PenTile matrici iz mobitela) sa stereoskopskim 3D prikazom. Latencija je niskih 18 ms, a slika se obnavlja u visokih 90 Hz ili 120 Hz. To znači da lag, tj. kašnjenje nećete uočiti, pa cijeli virtualni svijet izgleda prirodno.

Naočale su opremljene LED diodama, uz pomoću kojih Playstation kamera prati pokrete vaše glave i naočala. Veza sa Playstationom 4 je uz pomoć kabela.

Igranje u VR svijetu je sasvim novo iskustvo, koje će zauvijek promijeniti svijet gaminga. VR je Ok i na mobitelima, no ovo je sasvim druga klasa. Sony PLaystation 4 i PS4 Pro su višestruko snažniji od bilo kojeg mobitela na tržištu, i samim time igre izgledaju neusporedivo bolje.

O igrivosti i kvaliteti naslova nije potrebno trošiti riječi - tu je Sony Playstation svih generacija godinama u vrhu.

 

Cinematic Mod

 

Cinematic Mod pretvara vaše Playstation VR naočale u veliki televizor, sa 2D slikom. Možete gledati filmove, fotografije, i klasične Playstation 4 igre. Idealna stvar kada TV nije dostupan za vašu plejku...

 

Social Screen

 

Social Screen prikazuje ono što vi vidite u VR naočalama, ali na klasičnom televizoru. Na taj način svi mogu vidjeti kako to izgleda i što trenutno vidite, a neke igre omogućavaju i interakciju VR svijeta i klasičnog gaminga.

 

Playstation VR je, sasvim je jasno, budućnost gaminga. 

Komentari
učitavam komentare...
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.