0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
O proizvodu

Pokemon Shining Pearl NS Switch

Doživite nostalgičnu priču iz igre Pokémon Diamond Version u ponovno zamišljenoj avanturi, Pokémon™ Brilliant Diamond, sada na Nintendo Switch™ sustavu! Avanture u igri Pokémon Brilliant Diamond odvijat će se u poznatoj regiji Sinnoh. Bogata priroda i sa moćnom planinom Coronet u srcu, Sinnoh je zemlja mnogih mitova koji se prenose kroz stoljeća. Odabrat ćete Turtwiga, Chimchara ili Piplup da bude vaš prvi partner Pokémon, a zatim ćete krenuti na svoje putovanje da postanete prvak Pokémon lige. Usput ćete moći susresti Legendarnu Pokémon Dialgu.

Avantura zajedno s Pokémonom koji se pojavio u igri Pokémon Diamond Version. Igrači originalnih igara mogu ponovno posjetiti poznata mjesta i proživjeti poznate scene, dok prvi igrači mogu uživati ​​u obilju zabavnih susreta i iznenađenja koja regija Sinnoh nudi. Izvorna priča i razmjeri gradova i ruta regije Sinnoh vjerno su reproducirani. Ovaj remake je također revitaliziran nekim od značajki modernih Pokémon igara koje su pogodne za igrače i scena bitke Pokémona izbliza.

Bilo da ste nekada igrali Pokémon Diamond Version ili Pokémon Pearl Version ili se prvi put susrećete s ovim igrama, svatko ima nešto u čemu će uživati.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da mobilmedia.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica mobilmedia.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.