0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
O proizvodu

PS5 Igra Stray

Razriješite drevnu misteriju kako biste pobjegli iz davno zaboravljenog grada.

Izgubljena, sama i odvojena od obitelji, mačka lutalica mora razriješiti drevnu misteriju kako bi pobjegla iz davno zaboravljenog grada.

Stray je mačja avanturistička igra u trećem licu smještena usred detaljnih, neonski osvijetljenih uličica kibergrada u raspadanju i mračnog okruženja njegovog zapuštenog podzemlja.

Lutajte okolicom visoko i nisko, branite se od nepredviđenih prijetnji i riješite misterije ovog nepoželjnog mjesta nastanjenog znatiželjnim droidima i opasnim stvorenjima.

Pogledajte svijet mačjim očima i komunicirajte s okolinom na razigran način. Budite nevidljivi, okretni, šašavi, a ponekad i što dosadniji s čudnim stanovnicima ovog tajanstvenog svijeta.

Usput se mačka sprijatelji s malim letećim dronom, poznatim samo kao B-12. Uz pomoć ovog novopronađenog suputnika, dvojac mora pronaći izlaz.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da mobilmedia.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica mobilmedia.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.