0 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre Ring Fit Adventure Nintendo Switch

Ring Fit Adventure Nintendo Switch

Šifra: 14191
Igre Nintendo
  • Krenite u virtualnu avanturu sa zabavnim kretanjem
  • Kontroler Ring-Con
  • Remen za noge Leg Strap
Cijena
657,90 kn
PDV uključen u cijenu
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Ring Fit Adventure Nintendo Switch

Ring Fit Adventure koristi zabavne nove dodatke koji tjelesne vježbe pretvaraju u snažne poteze unutar igre.

U Ring Fit Adventure, igrači istražuju ogroman svijet, boreći se s neprijateljima koristeći se fitness vježbama u stvarnom životu. Novi pribori Ring-Con i Leg Strap koji se isporučuju uz igru, prepoznaju i mjere igračeve stvarne pokrete te ih pretvaraju u radnje unutar igre, poput trčanja na mjestu za pokretanje vašeg lika kroz svijet pomoću priloženog remena za noge (Leg Strap), ili stiskanjem Ring-Cona i pretvaranje te snage u snažan napad. Svakodnevnim igranjem igre, igrači redovito vježbaju različite dijelove svog tijela. Uz dodatne mini-igre i rutinu vježbanja, Ring Fit Adventure postaje zabavno iskustvo za igrače različitih vještina i životnih stilova.

Ring Fit Adventure preokreće tipičnu avanturističku igru naglavačke dok igrači izvode čučnjeve, sklekove i trbušnjake kojima se provlače kroz izazove dizajnirane za širok raspon tjelesnih tipova i razine kondicijskog iskustva. Da bi igrali igru, igrači pričvršćuju Joy-Con kontrolere iz svog Nintendo Switch sustava na uključeni pribor - jedan na Ring-Con i jedan na Leg Strap. Remen za nogu pričvršćen je na gornjoj lijevoj nozi igrača, dok se Ring-Con drži u obje ruke. Ring-Con je fleksibilan elektronički uređaj koji pruža otpor i ima senzor koji otkriva napore i reagira na promjene. Advent Fit Avantura može se prilagoditi igračevoj razini vještine, tako da čak i ako igrači nemaju iskustva s kondicijom, mogu prilagoditi intenzitet vježbanja prema njihovim mogućnostima. Time će se nastaviti svakodnevno na razini aktivnosti koja im je ugodna.

Način rada Advanture predstavljen u Ring Fit Adventure odvija se u živopisnom svijetu gdje avantura susreće kondiciju.

Da bi putovali kroz više od 20 različitih svjetova u igri, igrači trče na mjestu kako bi se kretali naprijed koristeći Ring-Con dodatak za obavljanje različitih akcija u igri, poput skakanja, lebdenja u zraku ili upravljanja splavom na rijeci. Uz put će se pojaviti neprijatelji spremni za bitku. Igrači mogu napadati i braniti se pomoću više od 40 kondicijskih vježbi koje su podijeljene u kategorije ruke, trbušnjake, noge i jogu. Igra pruža igračima upute kako pravilno izvesti vježbu, te pravilnom formom i držanjem nanijeti više štete neprijateljima. Svaka akcija koju igrač izvodi u igri razvijat će iskustvo zbog svog lika u igri, a s povećanjem razine podizati i statistiku te otključati noveFit vještina koje se mogu koristiti u borbi. Avanturistički način dizajniran je kao prirodan način motiviranja igrača da redovno igraju i vježbaju, napredujući kroz svijet igara, a istovremeno podižu svoju kondiciju u stvarnom svijetu.

Način rada Quick Play

Izvan glavne avanture, način rada Quick Play odličan je način uživanja u Ring Fit Avanturi u kraćim periodima, što omogućava igračima da uskoče u, i iz, igre. To omogućuje svima da uživaju u brzoj vježbi na različite načine, poput izmjenjivanja s prijateljima i obitelji u mini-igrama kako bi se natjecali za najbolje rezultate. Mini-igre pokrivaju širok raspon aktivnosti, od lomljenja kutija s naletima zraka koje pokreće Ring-Con, pa sve do oblikovanja keramičkih pomagala izvođenjem čučnjeva.

Ostali načini kao što su Simple i Sets nude dodatne načine vježbanja. "Simple" omogućava igračima da odaberu vježbe na kojima žele raditi i pojedinačno ih izvode. Bilježe se visoki rezultati pa svatko može izazvati svoje osobne ocjene. "Sets" pružaju povezane nizove različitih vježbi dizajniranih oko teme ili određenog dijela tijela. Ovaj je način odličan način ciljanja mišićne skupine koju igrač želi poboljšati, poput nogu, ramena, donjeg dijela tijela ili jezgre. Igra čak uključuje način "Silent" za ljude koji žive u stanu na katu ili ne žele stvarati mnogo buke. Aktiviranjem ovog načina rada vježbe u stilu jogginga zamjenjuju se onima koje su malo tiše, a igračima omogućuju aktivne noge bez jakog udaranja o pod. 

Ring Fit Adventure Nintendo Switch
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da mobilmedia.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica mobilmedia.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.