0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Klimatizacija & Grijanje Tretiranje zraka Pročišćivači zraka Robotski pročišćivač zraka Ecovacs Airbot Z1

Robotski pročišćivač zraka Ecovacs Airbot Z1

Šifra: 0800-AIRBOT Z1
Pročišćivači zraka Ecovacs
  • Robot za pročišćavanje zraka ostavlja čisti zrak filtriranjem i dezinfekcijom
  • AIVI®3D navigacijska tehnologija TrueMapping 2.0.
  • Kontrolu i interakciju omogućava YIKO
  • Aplikacija ECOVACS HOME
Cijena
1.699,00 EUR
1.699,00 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 47,19 EUR x 36 mjeseci
  • 56,63 EUR x 30 mjeseci
  • 70,79 EUR x 24 mjeseci
  • 94,39 EUR x 18 mjeseci
  • 141,58 EUR x 12 mjeseci
  • 188,78 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Robotski pročišćivač zraka Ecovacs Airbot Z1

Robot za pročišćavanje zraka ne samo da vam ostavlja čisti zrak filtriranjem i dezinfekcijom u isto vrijeme, on vam također pomaže nadzirati kvalitetu zraka u vašem domu.

 

Robot pokretan umjetnom inteligencijom kreće se u različite prostorije zahvaljujući AIVI®3D izbjegavanju prepreka i navigacijskoj tehnologiji TrueMapping 2.0. S YIKO glasovnim asistentom ili aplikacijom ECOVACS HOME možete jednostavno upravljati svojim robotom. HEPA H13 filtracija i UV dezinfekcija pomažu u postizanju učinka pročišćavanja zraka na licu mjesta. Ovaj robot za pročišćavanje zraka kombinira performanse sa stilom i kvalitetom zvuka. Izradio ga je vodeći dizajner u industriji JACOB JENSEN DESIGN, ne samo da se savršeno uklapa u vaš dom, već će njegovi zvučnici reproducirati vašu omiljenu glazbu u svakoj prostoriji u kojoj želite.

Prati kvalitetu zraka i pročišćava zrak tamo gdje je to potrebno AIRBOT Z1 nudi uistinu praktično iskustvo:


jednostavno upotrijebite svoj glas za interakciju s robotom govoreći „OK YIKO“. ECOVACSov prvi mobilni i bežični robot za pročišćavanje zraka daje vam precizna mjerenja temperature, vlažnosti i kvalitete zraka u vašem domu u
stvarnom vremenu i automatski pročišćava određena područja ako kvaliteta zraka padne ispod određene razine.

Podržano vrhunskom tehnologijom detekcije prepreka i navigacije.


Napredna tehnologija za pročišćeni zrak!
Poboljšana identifikacija objekata AIVI®3D tehnologije pomaže AIRBOTU Z1 da u svakom trenutku izbjegne prepreke. Jednostavnim dodirom svog telefona možete upravljati svojim robotom pomoću aplikacije ECOVACS HOME. Možete dobiti 3D prikaze svog kućnog okruženja i možete koristiti robota za zaštitu i nadzor putem HD kamere.

Bezvremenski dizajn i reprodukcija mobilnog audio sadržaja


AIRBOT Z1 spaja performanse sa stilom i zvukom. Napravljen od strane vodećeg dizajnera u industriji JACOB JENSEN DESIGN, robot se besprijekorno uklapa u vaš dom. Putem Bluetootha, zvučnici od 7W s izuzetnom kvalitetom zvuka reproduciraju vašu omiljenu glazbu gdje god se nalazili. Više nikada ne
morate brinuti o tome da nosite uređaj sa sobom; jednostavno upravljajte svojim robotom za pročišćavanje zrakada vas prati.

Robotski pročišćivač zraka Ecovacs Airbot Z1
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.