0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Njega doma Roboti Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black

Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black

Šifra: 24938
Roboti Ecovacs
  • Vrijeme punjenja prosječno 4h
  • Maksimalno vrijeme rada 110 min
  • Veličina posude za prašinu 420 ml
  • Povezivost aplikacijom
Cijena
429,00 EUR
429,00 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,92 EUR x 36 mjeseci
  • 14,30 EUR x 30 mjeseci
  • 17,88 EUR x 24 mjeseci
  • 23,83 EUR x 18 mjeseci
  • 35,75 EUR x 12 mjeseci
  • 47,67 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black

DEEBOT N8 black je robotski usisavač s funkcijom brisanja koji koristi OZMO™ tehnologiju za istovremeno usisavanje i brisanje vašeg poda. S najnovijom TrueMapping tehnologijom može stvoriti detaljnu i preciznu kartu svoje okoline.* Donosi temeljitije rezultate čišćenja** s detekcijom tepiha za povećanje snage usisavanja na tepihu, bez brisanja. Kompatibilnost pametnih kućnih uređaja čini upravljanje robotom još praktičnijim. Stanica s automatskim pražnjenjem u elegantnoj svemirskoj sivoj ili biserno bijeloj boji može se kupiti zasebno. Kao robotski usisavač i brisač, DEEBOT N8 idealno je rješenje za razne podove poput tepiha, laminata, PVC-a, parketa ili pločica. Za vlasnike kućnih ljubimaca, robotski usisavač DEEBOT N8 također je praktično rješenje za higijenski usisavanje dlaka mačaka i pasa.
* Mogu se pohraniti do dvije karte
** U usporedbi s DEEBOT OZMO 950

Snažno usisavanje i uklanjanje prašine čak i na tepisima
Zahvaljujući inovativnom materijalu i dizajnu usisnog kanala, sustav za održavanje tlaka optimizira učinkovitost robota i omogućava snažno usisavanje (do 2300 Pa), dok DEEBOT N8 ostaje zapanjujuće tih tijekom rada. Zajedno s najnovijom okretnom četkom i Max + načinom rada, čak se i ukorijenjena prašina otpušta i uklanja s tepiha.

Precizno planiranje puteva čišćenja
Kao tehnološki pionir, ECOVACS je lansirao lasersku tehnologiju mapiranja i navigacije poznatu kao TrueMapping, kao industriju prvu na području robota za kućanstvo. U nekoliko sekundi, DEEBOT N8 koristi tehnologiju za stvaranje mape svoje okoline i sigurno kretanje po vašem domu. Ovaj pouzdani navigacijski koncept omogućuje učinkovito i temeljito čišćenje podova.

Usisavanje i brisanje jednim potezom
S OZMO™ sustavom brisanja DEEBOT N8+ istovremeno usisava i briše. Putem aplikacije možete podesiti četiri razine vode za različite potrebe i vrste podova. Spremnik za vodu je posebno dizajniran za velike površine kako ne bi prekidali postupak čišćenja zbog punjenja. Zahvaljujući svojoj funkciji otkrivanja tepiha DEEBOT prepoznaje tepihe i u skladu s tim reagira povećavanjem usisne snage ili izbjegavanjem tog područja tijekom brisanja.

Očistite svoj dom bilo kad i bilo gdje
Aplikaciju možete koristiti za praktično upravljanje robotom u bilo kojoj situaciji i zakazivanje vremena čišćenja ili provjeru trenutnog statusa čišćenja. Mogu se istovremeno pohraniti do dvije karte i pojedinačno prilagoditi - s funkcijama kao što je Virtual Boundary™, na primjer, koja ograničava radno područje robotskog usisavača - ili se mogu postaviti određena područja za pojedinačne zadatke čišćenja.

Robotski usisavač Ecovacs Deebot N8 black
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.