0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Njega doma Roboti Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 OMNI
Ecovacs 5 godina jamstva

Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 OMNI

Šifra: 24891
Roboti Ecovacs
  • Vrhunski robotski usisavač
  • Iznimno praktičan
  • Besprijekorna i glatka izvedba
  • Snažno usisavanje i brisanje
Akcijska cijena
1.149,99 EUR
1.149,99 EUR
-32%
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 31,94 EUR x 36 mjeseci
  • 38,33 EUR x 30 mjeseci
  • 47,92 EUR x 24 mjeseci
  • 63,89 EUR x 18 mjeseci
  • 95,83 EUR x 12 mjeseci
  • 127,78 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 1.699,00 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 OMNI

Vrhunski robotski usisavač za usisavanje i brisanje bez upotrebe ruku.

 

DEEBOT X1 OMNI je prvi potpuno automatski uređaj te vrste, zahvaljujući multifunkcionalnoj OMNI stanici i mogućnostima glasovne kontrole. Ova sve-u-jednom stanica automatski pere i suši krpicu za brisanje te sama nadopunjuje čistu vodu. Nadalje, možete aktivirati svog robota jednostavnim glasovnim naredbama za dodatnu udobnost. I ne brinite o navigaciji, umjetna inteligencija ovog novog modela uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMapping 2.0 tehnologijom što znači apsolutnu preciznost otkrivanja prepreka i navigaciju čak i u mraku. DEEBOT X1 OMNI podiže dizajn robota za usisavanje i brisanje na novu razinu. Radeći zajedno s nagrađivanim dizajnerskim savjetnikom JACOB JENSEN DESIGN, ECOVACS je proizveo elegantno pametno rješenje za čišćenje.

Iznimno praktičan


Zahvaljujući novoj OMNI stanici, s jednim zaustavljanjem vaš DEEBOT X1 će u potpunosti raditi sam. Osim što prazni spremnik za prašinu, također pere i suši podlogu za brisanje sam. Uz novu YIKO glasovnu kontrolu, možete se opustiti i potpuno se osloniti na DEEBOT da preuzme vaše čišćenje podova.

Dizajniran za uživanje i ponosno izlaganje u vašem domu

Prezentiran od nagrađivanog dizajnerskog savjetnika JACOB JENSEN DESIGN, DEEBOT X1 OMNI je vrhunski i moderan robotski usisavač i brisač podova koji se savršeno uklapa u vaš dom.

Besprijekorna i glatka izvedba

Doista pametan robot za usisavanje, opremljen naprednom umjetnom inteligencijom i RGB kamerom za astrofotografiju. DEEBOT X1 OMNI može prepoznati prepreke i stvoriti karte za navigaciju u vašem domu s apsolutnom preciznošću, čak i u mraku.

Snažno usisavanje i brisanje

Opremljen intenzivnom snagom usisavanja (do 5.000 Pa) i revolucionarnim rotirajućim sustavom za čišćenje. Do 180 okr/min brzine rotacije i 6N pritiska, DEEBOT X1 OMNI nudi integrirano čišćenje, usisavanje i snažno brisanje za duboko i učinkovito čišćenje, osiguravajući da ne ostanu tvrdokorne mrlje.

Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 OMNI
Tehničke karakteristike
EAN 6943757615513
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.