0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Njega doma Roboti Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 PLUS
Ecovacs 5 godina jamstva

Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 PLUS

Šifra: 26176
Roboti Ecovacs
  • Vrhunski robot za čišćenje površina s vrhunskim usisavanjem i brisanjem
  • OZMO Pro 3.0
  • Kontrolu i interakciju omogućava YIKO
  • Stanica za čišćenje
Cijena
1.189,00 EUR
1.189,00 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 33,03 EUR x 36 mjeseci
  • 39,63 EUR x 30 mjeseci
  • 49,54 EUR x 24 mjeseci
  • 66,06 EUR x 18 mjeseci
  • 99,08 EUR x 12 mjeseci
  • 132,11 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 PLUS

Vrhunski robot za čišćenje površina s vrhunskim usisavanjem i brisanjem.

 

DEEBOT X1 PLUS najnoviji je član DEEBOT obitelji. Zajedno sa stanicom s automatskim pražnjenjem koja sama prazni vaš robotski usisavač i štedi vam posao pražnjenja spremnika za prašinu do 60 dana. I ne brinite o navigaciji. Umjetna inteligencija ovog novog modela uparena je s RGB kamerom za astrofotografiju i ECOVACS-ovom TrueMappingom 2.0. tehnologijom. To znači apsolutnu preciznost otkrivanja prepreka i navigaciju čak i u mraku. Nadalje, možete aktivirati svog robota jednostavnim glasovnim naredbama za dodatnu udobnost. DEEBOT X1 PLUS podiže dizajn robota za usisavanje i brisanje na novu razinu. Radeći zajedno s nagrađivanim dizajnerskim savjetnikom JACOB JENSEN DESIGN, ECOVACS je proizveo elegantno pametno rješenje za čišćenje.

Temeljito i diskretno čišćenje, uz minimalnu potrebu interakcije

 

Putem stanice s automatskim pražnjenjem, vaš DEEBOT X1 PLUS će automatski isprazniti svoj spremnik za prašinu dok se puni u isto vrijeme. Naše rješenje za vaše slobodne ruke koristi jednokratnu vrećicu od 3,2 L potpuno zatvorenu u obliku ladice, zadržavajući prašinu i alergene. Nestala je potreba za ručnim pražnjenjem spremnika za prašinu.

Dizajniran za uživanje i ponosno izlaganje u vašem domu

 

Prezentiran od nagrađivanog dizajnerskog savjetnika JACOB JENSEN DESIGN, DEEBOT X1 PLUS je vrhunski i moderan robotski usisavač i brisač poda koji se savršeno uklapa u vaš dom.

Besprijekorna i glatka izvedba

 

Naprednom umjetnom inteligencijom i RGB kamerom za astrofotografiju. DEEBOT X1 PLUS može prepoznati prepreke i stvoriti karte za navigaciju u vašem domu s apsolutnom preciznošću, čak i u mraku

Snažno usisavanje i brisanje

 

Opremljen s dvostrukim bočnim četkama, plutajućom glavnom četkom, jakom snagom usisavanja od 5.000 Pa i unaprijeđenim OZMO™ Pro s vibracijama do 600 puta/min, velike amplitude za sveobuhvatan sustav čišćenja, DEEBOT X1 PLUS nudi integrirano čišćenje, usisavanje, i snažno brisanje za duboko i učinkovito čišćenje, osiguravajući da ne ostanu tvrdokorne mrlje.

Robotski usisavač Ecovacs Deebot X1 PLUS
Tehničke karakteristike
EAN 6943757615643
Jamstvo 24 mj.
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.