0 0,00 EUR | 0,00 kn Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Televizori i audio Televizori QLED TV Samsung TV QLED QE43LS03AAUXXH

Samsung TV QLED QE43LS03AAUXXH

Šifra: 15647
QLED TV Samsung
Veličina ekrana
Veličina ekrana
43"/109 cm
Rezolucija
Rezolucija
Ultra HD 4K 3840 x 2160
Smart
Smart
SMART TV
Tuner
Tuner
DVB-C/T2/S2
Cijena
544,15 EUR 4.099,90 kn
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 15,14 EUR x 36 mjeseci
  • 18,17 EUR x 30 mjeseci
  • 22,71 EUR x 24 mjeseci
  • 30,28 EUR x 18 mjeseci
  • 45,42 EUR x 12 mjeseci
  • 60,56 EUR x 9 mjeseci
  • 90,83 EUR x 6 mjeseci
  • 181,67 EUR x 3 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn. Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Samsung TV LED QE43LS03AAUXXH 

Suvremen dizajn okvira

Dizajn Frame televizora nadahnut minimalizmom besprijekorno se uklapa u Vaš interijer. Tanji je, naglašenijih nijansi, a jednobojna završna obrada njegove stražnje strane stvara profinjen izgled iz svakoga kuta. Povežite One Invisible Connection kabel i otkrijte što Frame televizor čini suvremenim remek-djelom – bio on uključen ili isključen.

Više boja, više stilova, više poput Vas.

Prilagodljivi okvir

Uživajte u dvjema mogućnostima izgleda okvira. Stil okvira Modern dolazi u bijeloj, žutosmeđoj i smeđoj boji, dok novi Bevel stil okvira dolazi u bijeloj i ciglasto crvenoj boji. Postavljanje okvira s pomoću magneta pojednostavnjuje i olakšava promjenu boja i stilova i pronalaženje najboljeg izgleda usklađenog s Vašim trenutačnim raspoloženjem.

* Prilagodljivi okviri prodaju se zasebno. Dostupne boje i stilovi mogu se razlikovati ovisno o regiji i veličini TV uređaja. Modern tip okvira kompatibilan je s linijom Frame televizora dijagonale 43“~ 75“, dok je Bevel tip okvira kompatibilan s modelima dijagonale 65“ i 55“.

U kutiji se nalazi zidni nosač koji se lako postavlja koji će Frame televizor držati usko priljubljenim uza zid.

Slim Fit zidni nosač

Poput pravog okvira, Slim Fit zidni nosač omogućuje da Frame televizor stoji u ravnini sa zidom. Kada je postavljen na zid, njegov Vam zakretni potporanj omogućuje da okrećete svoj televizor i namjestite ga u najbolji položaj. Imate čak i mogućnost okomitoga vješanja Frame televizora na zid u portretnom načinu prikaza slike.

One Invisible Connection kabel uključen

One Invisible Connection kabel

Riješite se neurednih kabela jednom zauvijek. Jedan prozirni One Invisible Connection kabel gotovo neprimjetno povezuje uređaje s Vašim televizorom. Uz do 15 metara slobode, sada konačno možete pronaći diskretnije mjesto za svoje periferne TV uređaje. Što nas dovodi do One Connect Box priključne kut

* Pojam „One Invisible Connection“ odnosi se na samo jedan proziran optički kabel povezan s One Connect Box priključnom kutijom koja u sebi objedinjuje kabele vanjskih uređaja, ali se ne odnosi na kabele povezane s ostalim uređajima kao što je soundbar zvučnik.

One Connect Box, too

Da, tu je i One Connect Box priključna kutija

Vaši vanjski uređaji više ne moraju biti smješteni u neposrednoj blizini Vašeg televizora. Umjesto toga, smjestite ih nekamo gdje ih se ne može vidjeti kako bi Vaš prostor ostao uredan i čist.

* Dizajn ulaza priključka razlikuje se ovisno o regiji.

Jedan se stalak pomiče gore-dolje, a drugi se pomiče u svim smjerovima

Stalak prilagodljiv po visini

Stalak prilagodljiv po visini omogućuje Vam da podignete Frame televizor s površine, čime dobivate dovoljno prostora za smještanje soundbar zvučnika.

* Nije kompatibilan sa svim veličinama soundbar zvučnika. Molimo, provjerite specifikacije veličine soundbar zvučnika. * Soundbar zvučnik prodaje se zasebno. * Doseg okomitoga pomicanja procjenjuje se na temelju internih mjerenja, od kojih se stvarni doseg može razlikovati.

Umjetnički način rada

Isključite Frame televizor i gledajte kako se nevjerojatan televizor pretvara u Vašu privatnu umjetničku galeriju samo jednim pritiskom gumba. Umjetnički način rada daje Vam mogućnost prikazivanja vlastite kolekcije umjetničkih djela uz nevjerojatan niz posebno probranih djela – prilagođenih i upravljanih prema Vašim željama.

* Umjetnički način rada (pametna usluga) i GUI (grafičko korisničko sučelje) ovise o modelu i regiji. 

Osjeća Vašu blizinu

Senzor pokreta

Kada prepozna Vaš ulazak u prostoriju, Frame televizor automatski se uključuje kako bi prikazao Vaša umjetnička djela. Vašim odlaskom iz prostorije Umjetnički se način rada isključuje radi uštede energije.

* Senzor pokreta može se aktivirati u izborniku postavki Umjetničkog načina rada. * Senzor pokreta onemogućen je u sljedećim zemljama: Kina, Tajland, Uzbekistan, Ukrajina i Saudijska Arabija. * Osjetljivost senzora pokreta ovisi o uvjetima osvjetljenja.

Senzor svjetline

Promijene li se uvjeti osvjetljenja u prostoriji, senzor svjetline Frame televizora automatski prilagođuje svjetlinu zaslona i boju, zadržavajući prirodan izgled i boju sadržaja na zaslonu.

* Učinak se može razlikovati ovisno o uvjetima osvjetljenja.

Milijardu nijansi boje uz Quantum Dot tehnologiju

Stopostotni volumen boje uz Quantum Dot tehnologiju

Quantum Dot tehnologija donosi Vam našu najbolju sliku dosad. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i izgledaju stvarno pri bilo kojoj razini svjetline.

*Stopostotni volumen boje izmjeren je u načinu za gledanje filmova Movie Mode i prema DCI-P3 rasponu boja, a potvrdilo ga je udruženje VDE. 

Sve počinje sa sljedećom razinom snage, 4K AI procesorom

Quantum 4K procesor

Frame televizor pokreće Samsungov vlastiti Quantum 4K procesor, pogonjen umjetnom inteligencijom, a nastao je kao rezultat 30-godišnjega rada naših vodećih svjetskih stručnjaka iz područja proizvodnje poluvodičkih uređaja. Njegova mu sposobnost obrade slike i zvuka s pomoću umjetne inteligencije (AI) omogućuje učenje, prilagodbu i unaprjeđivanje signala kako bi Vam pružio doživljaj gledanja sljedeće razine.

Izvorna Vam slika nije u 4K rezoluciji?

4K AI upscaling tehnologija

Iz scene u scenu, Frame televizor upotrebljava strojno učenje kako bi stvorio biblioteku različitih algoritama vizualnih podataka koju upotrebljava kako bi u slici obnovio i najsitnije detalje, uklonio šum te izoštrio rubove predmeta i teksta. Rezultat ovoga je značajno poboljšana 4K razina.

* Doživljaj gledanja može se razlikovati prema vrsti sadržaja i formatu. Povećanje rezolucije možda neće biti primjenjivo kada je televizor povezan s računalom ili se nalazi u Načinu rada za igre.

Stvarne boje koje ne blijede

Mapiranje boja

Tehnologija 16-bitnoga mapiranja boja s pomoću Quantum procesora Frame televizora primjenjuje mehanizam trodimenzionalnog upravljanja bojama i strojno učenje kako bi drastično poboljšala svaki detalj boje i kontrast, brinući se da svaka boja bude prikazana precizno, čak i pri vrlo svijetlim scenama.

Automatski optimizirana slika pri svakoj jačini osvjetljenja okoline

Prilagodljiva slika

Frame televizor analizira osvjetljenje prostorije na temelju četiriju postavki – tamno, normalno, svijetlo i vrlo svijetlo – kao i na temelju razine osvijetljenosti Vašega sadržaja te u skladu s tim automatski prilagođuje postavke svjetline i kontrasta televizora kako bi ono što gledate uvijek izgledalo najbolje.

Automatski optimiziran zvuk prema vrsti sadržaja

Adaptive Sound

Što god odlučili gledati, Adaptive Sound tehnologija prilagođavanja zvuka pobrinut će se da zvuči najbolje moguće. AI tehnologija Quantum procesora na temelju zvučno-prostorne inteligencije u stvarnom vremenu i automatski prilagođuje način optimizacije zvuka na 1 od 4 načina koji uključuju način za dijaloge, glazbu, sport i akcijske scene.

Automatski optimiziran zvuk na temelju smještaja televizora

SpaceFit Sound zvuk

Koristeći se podatcima generiranim s mikrofona ugrađenog u Frame televizor, SpaceFit Sound tehnologija analizira akustična svojstva prostorije, kao i način ugradnje televizora (na stalku ili zidnome nosaču), te automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka. Smjestite Frame televizor onamo gdje želite, a SpaceFit Sound tehnologija pobrinut će se za sve ostalo.

Pozadinsko osvjetljenje u dvije nijanse, dvostruko veća realističnost boja

Dual LED tehnologija

Zahvaljujući dodatnom nizu LED dioda toplih nijansi, Dual LED tehnologija pozadinskog osvjetljenja Frame televizora, Vašim vizualima donosi uglađenije kombinacije nijansi boja, što će oživjeti svaku scenu u punom rasponu realističnih boja, uz poboljšanje kontrasta i kutova gledanja. Pozadinsko osvjetljenje u dvije nijanse, dvostruko veća realističnost boja

Više načina za trenutno povezivanje

Zrcaljenje s mobilnog uređaja

Želite li svoj videopoziv nastaviti na većem zaslonu? Uz aplikaciju SmartThings na svojem Android uređaju ili uz opciju AirPlay na iPhone uređaju, sadržaj sa zaslona svojega pametnog telefona možete zrcaliti na Frame televizor, za veći i bolji doživljaj videorazgovora.

* Ova usluga radi samo dok su televizor i mobilni telefon uključeni. * Apple i AirPlay 2 zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama. AirPlay 2 zahtijeva iOS 12.3 ili noviji ili macOS 10.14.5 ili noviji. * AirPlay 2 funkcionalnost dostupna je na svim sučeljima Samsungovih Smart pametnih usluga za 2020. godinu i novijima.

Prilagodljiv doživljaj sadržaja na više zaslona

Multi View

Frame televizor omogućuje Vam istodobno gledanje dvaju zaslona, tako da možete vježbati dok prenosite svoju omiljenu seriju ili film. Povežite svoj pametni telefon i provjerite izvodite li svoje vježbe na ispravan način. Prilagodite veličinu videozapisa i postavke zvuka kako biste imali potpunu kontrolu nad onime što i kako gledate.

* Potrebni su kompatibilan pametni telefon sa sustavom Android ili iOS te preuzimanje i instalacija aplikacije SmartThings. Proučite stranicu za podršku za pojedinosti o kompatibilnim mobilnim uređajima. * Multi View opcija s podjelom zaslona na četiri dijela dostupna je na 8K modelima. * Pejzažni način prikaza slike podržan je na modelima Frame televizora s dijagonalom zaslona 43“~75“. Portretni način nije podržan.

Našemu Eco daljinskom upravljaču, prvom takve vrste, nisu potrebne nove baterije

Solar Cell daljinski upravljač

Frame televizor automatski prepoznaje Vaše vanjske uređaje, tako da su spremni za upotrebu čim ih s njime povežete. Uz One daljinski upravljač jednostavno upravljajte svim svojim povezanim uređajima i prestanite brinuti o punjenju baterija – solar cell tehnologija omogućuje mu da se puni s pomoću Vaše unutarnje rasvjete.

* Očekuje se da će biti dostupan uz model Frame televizora dijagonale zaslona 32“. * Solar Cell daljinski upravljač sadržava oko 24 % recikliranoga materijala.

 

 

Samsung TV QLED QE43LS03AAUXXH
Tehničke karakteristike
EAN 8806092150805
Jamstvo 24 mj.
Rezolucija Ultra HD 4K 3840 x 2160
Energetski razred G
Veličina ekrana 43"/109 cm
Smart SMART TV
Tuner DVB-C/T2/S2
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i besplatno primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti mobilmedia.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.