0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Televizori i audio SONY TV XR85X95KAEP 85" LED UHD XR, Google TV

SONY TV XR85X95KAEP 85" LED UHD XR, Google TV

Šifra: 22148
Televizori i audio Sony
Veličina ekrana
Veličina ekrana
85" / 215cm
Rezolucija
Rezolucija
Ultra HD 4K 3840 x 2160
Smart
Smart
SMART TV
Operativni sustav
Operativni sustav
Android 10.0
Cijena
6.399,99 EUR
6.399,99 EUR
Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

SONY TV XR85X95KAEP 85" LED UHD XR, Google TV

Dobrodošli u novu generaciju BRAVIA XR™ Mini LED-a na XR-85X95K – za svjetlinu koju možete osjetiti!

Našim Mini LED pozadinskim osvjetljenjem precizno se upravlja kako bi se postigao neviđeni dinamički raspon, s blistavim svjetlima, dubokim crnim bojama i lijepo prirodnim srednjim tonovima.

Rezultat je intenzivan realizam i nevjerojatna svjetlina, koja curi s kontrastom. Svaki detalj je poboljšan na ovom 4K televizoru - čak je i 2K i HD sadržaj poboljšan bliže 4K kvaliteti s našom XR 4K tehnologijom upscalinga. Boje su zaista spektakularne, zahvaljujući našoj najširoj paleti boja u povijesti, XR Triluminous Pro™.

Za potpuno osjetilno uranjanje zvuk se precizno podudara s radnjom na zaslonu. Naša akustična multi-audio™ tehnologija koristi tviteraše za pozicioniranje zvuka kako bi osigurala da svaki zvuk dolazi s točno pravog mjesta u sceni, a sva vaša zabava čak će biti povećana na 3D surround zvuk, bez potrebe za dodatnim zvučnicima!

Sve je to umotano u naš minimalistički One Slate dizajn s višestupanjskim postoljem dizajniranim da stane u bilo koji prostor, uključujući uske površine namještaja, i vrhunski daljinski upravljač s pozadinskim osvjetljenjem.

Savršeno za PlayStation®5 i druge konzole, igrači mogu steći konkurentsku prednost ultra-responzivnim, glatkim igranjem, omogućenim auto low latencijskim načinom rada u HDMI 2.1, promjenjivom brzinom osvježavanja (VRR) i specijaliziranijim igraćim značajkama.

Od filmova do koncerata, uvijek ćete dobiti najbolji pogled s našom tehnologijom optimizacije okoline koja automatski prilagođava sliku i zvuk na temelju vašeg okruženja.

Pristupite više od 700 000 filmova i TV epizoda, organiziranih prema vašim interesima, na ovom Google TV-u. Možete čak odvojiti daljinski upravljač i koristiti ugrađeno glasovno pretraživanje kako biste pronašli novu zabavu i upravljali drugim pametnim kućnim uređajima.

Uz BRAVIA CAM možete ovo učiniti još dalje kako biste uživali u Kontroli gesta i video chatovima s prijateljima i obitelji na velikom ekranu!

Naša ekskluzivna streaming usluga, BRAVIA CORE, uključena je u XR-85X95K, a čekaju vas stotine filmova.

SONY TV XR85X95KAEP 85" LED UHD XR, Google TV
Tehničke karakteristike
EAN 4548736138360
Jamstvo 24 mj.
Model XR85X95KAEP
Vrsta zaslona LED UHD XR
Rezolucija Ultra HD 4K 3840 x 2160
Operativni sustav Android 10.0
Dodatni opis Google TV
Veličina ekrana 85" / 215cm
Smart SMART TV
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.