0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre XBOX X NBA 2K23 Championship Edition

XBOX X NBA 2K23 Championship Edition

Šifra: XBSX-0120
Igre
  • Osjetite žestinu natjecanja
  • Osjetite energiju publike
  • Beskrajna zabava
  • NBA velikani
Cijena
149,71 EUR
149,71 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 12,50 EUR x 12 mjeseci
  • 16,67 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

XBOX X NBA 2K23 Championship Edition

Ovo je igra

Natječite se kao vaši omiljeni NBA i WNBA timovi i zvijezde i doživite vrhunac realističnog igranja.

S najboljom vizualnom prezentacijom u klasi, poboljšanom umjetnom inteligencijom igrača, ažuriranim popisima i povijesnim timovima, igra se nikada nije činila stvarnijom i potpunijom nego u NBA 2K.

Osjetite energiju publike, žestinu natjecanja i beskrajnu zabavu jednog od najupečatljivijih sportskih proizvoda u igricama današnjice.

Michael Jordan se vraća

Zakoračite u najdefinitivnijem iskustvu Michaela Jordana do sada uz The Jordan Challenge.

Ponovno proživite i rekreirajte 15 kultnih izvedbi iz Jordanove slavne karijere. Deset izvornih izazova vraća se iz NBA 2K11, potpuno obnovljenog iz temelja - uz 5 potpuno novih trenutaka.

Vratite se u prošlost dok igrate kroz ove ikonske izvedbe koje uključuju prezentaciju igre u skladu s razdobljem, arene i PA spikere, dok slušate NBA velikane koji su iz prve ruke iskusili legendu koja je nastala.

Stigni do lige

Ispuni svoje NBA snove na dramatičnom putovanju u MyCAREER. Gradite odnose, izgradite svoju reputaciju i prevladajte teške prepreke koje stavljaju na kušnju čak i najperspektivnije igrače.

Diverzificirajte svoj brend izvan terena i učinite svoje ime nezaboravnim na terenu - sve dok se krećete prema vrhu u NBA 2K. Ovdje odlučujete sami. Kako ćete napisati svoju priču?

Pridružite se najvećoj zajednici HOOPS

Stvorite svoje ime u The Cityju, najvećem svijetu košarke do sada (za PlayStationⓇ5 i Xbox Series X|S), ili krenite na epsko putovanje na jedinom brodu za krstarenje (za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i PC) prikladan za najbolje igrače u igri.

Bez obzira na putovanje sa svojim MyPLAYER-om, budite spremni za rad, steknite ugled i vodite terene.

Isprobajte svoje granice u Gatorade Training centru i otiđite u trgovine po najnoviju opremu najvećih marki prije nego što se natječete u cjelogodišnjim događajima zarađujući nagrade koje će vas držati zaključane.

Izgradite svoj tim iz snova

MyTEAM pretvara fantaziju u stvarnost dok skupljate i zarađujete karte za sastavljanje početnih petica izvan ovog svijeta s legendama i All-Starsima iz bilo koje ere.

Oslobodite svoje najbolje igrače protiv elitnih momčadi dok otkrivate impresivne izazove, natjecateljske turnire i uzbudljive nagrade.

Doživite sve ovo i više s MyTEAM zajednicom s novim ažuriranjima iz sezone u sezonu.

Odvedi svoj tim do vrha

Odlučite se za izgradnju svoje dinastije ili odlučite o putanji lige u najzanimljivijem iskustvu menadžerske simulacije s MyNBA i MyWNBA (MyGM i MyLEAGUE za PlayStationⓇ4, Xbox One, Nintendo Switch i PC).

Neusporediva kontrola uparena s dubinskim alatima informira o vašem donošenju odluka i uspjehu, dok vi postavljate pravila kao najviši rukovoditelj u ovom potpuno prilagodljivom načinu rada.

Uskočite u sezonu ili zamislite dugoročni rast uz višegodišnje iskustvo dostupno offline ili online.

PREORDER BONUSI

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.