0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi

Kupi Samsung QLED, navijaj za Hrvatsku i osvoji Samsung Gear S3 Frontier

Ako kupiš QLED TV tijekom vikenda i Hrvatska prođe u četvrtfinale, dobivaš na poklon Gear S3 Frontier! Akcija traje samo ovaj vikend od 30. 06 do 1.7. 2018.

30.06.2018.

Ovog vikenda očekuje te razlog više da navijaš za hrvatsku momčad u nadmetanju s Danskom u osmini finala svjetskog prvenstva!

Ako se odlučiš za kupovinu Samsung QLED televizora, Samsung ti poklanja Samsung Gear S3 Frontier i to u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u četvrtfinale mundijala.

Opremi se idealnim zaslonom s milijardu boja koji će ti otkriti sve detalje akcija naše momčadi. Koliko god prijatelja bude ispred tvog novog ekrana, svi će uživati u kristalno jasnoj slici, bez obzira sjede li u sredini ili u samom kutu sobe.

Uđi u sjajan svijet mundijala, uroni u brzu i dinamičnu igru hrvatske repke i navijaj za pobjedu s još većim žarom, jer ako Hrvatska pobijedi Dansku, Samsung ti daruje razlog više za slavlje: Gear S3 Frontier sat na poklon! Ovaj sat bit će tvoj pametni suputnik tijekom cijelog dana. Na prvi pogled djeluje kao pravi vrhunski sat, no kada okreneš okvir, on postaje pametni sat koji mijenja tvoj život pomoću naprednih funkcija, od ugrađenog GPS-a i zvučnika do direktnog pristupa svim aplikacijama koje ti mogu biti potrebne.

Akcija vrijedi za uređaje kupljene 30.06. ili 01.07.2018. u slučaju da se nogometna reprezentacija Hrvatske plasira u četvrtfinale.

Potražite proizvode uključene u akciju >>

Potrebno je sačuvati račun kao dokaz o kupovini.

Više detalja o načinu slanja računa potraži na: https://www.samsung.com/hr/offer/navijaj-za-repku-i-uz-qled-dobivas-na-poklon-gear-s3-frontier/

Uvjeti akcije

Komentari

Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.