Mobilmedia by Digistore je jedan od uspješnih i prepoznatih lanaca trgovina tehnike na tržištu sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, "gadgeta" za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom.

U kratkom vremenu smo dostigli status jednog od "respektabilnih i cijenjenih prodajnih lanaca" sa širokom ponudom visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, LG, Apple, Sony, Miele, Whirlpool, Gorenje, Candy, Hoover, Bosch, Indesit, Philips, Lenovo, Dell, Hp, Acer, Canon, Dyson, BaByliss, Fitbit, Elit, Kenwood, De' longhi, Tefal, Rowenta, Krups i mnogi drugi.

Lanac trgovina tehnike koji uspješno posluju i uvijek su na usluzi kupcima učinili  su tvrtku od povjerenja koja je odgovarala i odgovara na potrebe svojih kupaca. Od osnivanja do danas kontinuirano se razvijamo i proširujemo ponudu te asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada jeste devet maloprodajnih trgovina kao i suvremena online trgovina.

Prepoznatljivi smo i po raznim oblicima pogodnosti pri kupovini, konkurentne cijene, jamstvo i osiguran servis za brandove koje zastupamo, kvalitetna usluga te ljubazno i educirano osoblje. 

Trenutno poslujemo u sedam maloprodajnih objekata: Dubrovnik, Osijek (Portanova), Poreč, PulaVaraždin (Lumini centar), Šibenik (Dalmare centar),  Zagreba Slavonska (Tehno-mag), i online trgovina www.mobilmedia.hr uz osiguranu dostavu na željenu adresu u bilo kojem dijelu RH.

Mobilmedia - Ludi za tehnikom

Naša vizija

  • Oformiti stabilnu, profitabilnu i modernu tvrtku koja će brzo, kvalitetno i pouzdano udovoljiti zahtjevima kupaca.
  • Postati i ostati prvi izbor klijenta zbog prepoznatljivosti po kvaliteti roba, cijeni i usluzi.

 

Naša misija

  • Osigurati, zadržati i razvijati visoku kvalitetu u prodaji robe i usluga koje zadovoljavaju potrebe kupaca.
  • Dijeliti poslovni uspjeh sa kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.