Tvrtka Tehno-mag d.o.o. je osnovana 1998 godine, od tada stalnim i velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate te zavidan rast prihoda iz godine u godinu. 

Dok je u početku promet realiziran isključivo kroz veleprodaju, danas je Tehno-Mag d.o.o. prisutan i kao vodeći lanac maloprodajnih trgovina tehnike na tržištu sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, "gadgeta" za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom,  gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.

Od 1.1.2004. godine u Orašju je na vrlo frekventnoj i pristupačnoj lokaciji otvorena nova, središnja poslovna zgrada veličine 1300 m2. Tokom 2006. godine Tehno-Mag je uvećao svoj skladišni prostor za dodatnih 2000 m2 kupovinom dodatnih skladišta. Nevjerovatno dinamičan rast poduzeća u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih brandova kao što su: Samsung, Sony, Philips, Panasonic, Candy, Hoover, Bosch, Miele, Whirlpool, Indesit, Canon, 
Dyson, BaByliss, Fitbit, Kenwood, De' longhi, Tefal, Rowenta, Krups te
vlastita privatna trgovačka marka Elit koja danas drži gotovo 50 % tržišta u Bosni i Hercegovini u OEM segmentu.

Lanac trgovina tehnike koji uspješno posluju i uvijek su na usluzi kupcima učinili  su tvrtku od povjerenja koja je odgovarala i odgovara na potrebe svojih kupaca. Od osnivanja do danas kontinuirano se razvijamo i proširujemo ponudu te asortiman proizvoda. Rezultat tih napora i stalnog rada jeste devet maloprodajnih trgovina kao i suvremena online trgovina.

Prepoznatljivi smo i po raznim oblicima pogodnosti pri kupovini, konkurentne cijene, jamstvo i osiguran servis za brandove koje zastupamo, kvalitetna usluga te ljubazno i educirano osoblje. 

Trenutno poslujemo u sedam maloprodajnih objekata: Dubrovnik, Osijek (Portanova), Poreč, PulaVaraždin (Lumini centar), Šibenik (Dalmare centar),  Zagreba Slavonska (Tehno-mag), i online trgovina www.mobilmedia.hr uz osiguranu dostavu na željenu adresu u bilo kojem dijelu RH.

Mobilmedia - Ludi za tehnikom

Naša vizija

  • Postati i ostati prvi izbor klijenta zbog prepoznatljivosti po kvaliteti roba, cijeni i usluzi.

 

Naša misija

  • Osigurati, zadržati i razvijati visoku kvalitetu u prodaji robe i usluga koje zadovoljavaju potrebe kupaca.
  • Dijeliti poslovni uspjeh sa kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Unatoč rastu i jačanju, smjernice nisu promijenjene: želi se biti „korak ispred drugih”.
Zlatko Marošević Company CEO