0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi Mali kućanski uređaji Njega doma Bežično baterijski usisavači Bosch Akumulatorski usisavač BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal
Bosch povrat novca 50 EUR

Bosch Akumulatorski usisavač BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal

Šifra: 25722
Bežično baterijski usisavači Bosch
  • Ergonomske značajke
  • 33% dulje vrijeme rada
  • Učinkovitije i brže uklanjanje dlaka
  • Vrijeme punjenja: 5h
Cijena
419,00 EUR
419,00 EUR
Leanpay Izračun rata
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,64 EUR x 36 mjeseci
  • 13,97 EUR x 30 mjeseci
  • 17,46 EUR x 24 mjeseci
  • 23,28 EUR x 18 mjeseci
  • 34,92 EUR x 12 mjeseci
  • 46,56 EUR x 9 mjeseci

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja kod dovršetka kupovine.

Više informacija Provjerite svoj limit

Sve cijene uključuju PDV.

Proizvod trenutno nije dostupan

Ispunite obrazac ako imate dodatna pitanja u vezi proizvoda ili dostupnosti

O proizvodu

Bosch Akumulatorski usisavač BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal

Snažan kao usisavač s kablom, a fleksibilan

Sada je to moguće: Unlimited 7 bežični usisavač pruža istu djelotvornost kao i uređaj s kablom. Zahvaljujući pouzdanoj i dugotrajnoj Bosch bateriji, snažnom motoru od 66 000 o/min i motoriziranoj četki s LED svjetlima, snažni višenamjenski akumulatorski usisavač jednako je snažan kao i onaj s kablom te pruža temeljito i fleksibilno čišćenje.

Uživajte u prednostima bežičnog usisavača u kombinaciji sa snagom usisavača s kablom.

Ergonomske značajke za visoku praktičnost i fleksibilnost

Uživajte u više raznolikosti! Praktična fleksibilna cijev omogućuje pristup mjestima ispod niskog namještaja bez napora, Easy Parking Clip omogućuje vam da sigurno držite uređaj na mjestu tijekom pauza, a Quick Stand omogućuje fleksibilno čišćenje s usisavačem dok četka i cijev stoje sami.

S otpuštanjem nožice Nozzle Foot Release možete odvojiti četku od cijevi bez savijanja kako biste se jednostavno prebacili na odstranjivanje mrlja uz pomoć praktične cijevi. To čini Unlimited 7 savršenim za čišćenje svih vrsta podova i površina, kao i teško dostupnih područja.

Uživajte u 33% duljem vremenu rada za do 100 m²

Uz snažnu i izdržljivu Bosch bateriju Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtjevni zadaci čišćenja mogu se svladati bez poteškoća. Litij-ionska baterija je punjiva, izmjenjiva i zaštićena od pregrijavanja, prekomjernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta. Osim toga, baterija pruža 33% dulje vrijeme rada i jamči snažnu djelotvornosti te dugo vrijeme rada. Tako možete očistiti do 100 m² sa samo jednim punjenjem baterije - bez prekida i bez brige o dugotrajnom punjenju.

Idealna za učinkovitije i brže uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca

Naša posebno dizajnirana četka savršena je za vlasnike kućnih ljubimaca, jer učinkovito i brzo uklanja dlake kućnih ljubimaca zahvaljujući visokoj djelotvornosti.

Dva različita reda čekinja jamče uklanjanje gotovo sve dlake kućnih ljubimaca. Osim toga, zahvaljujući 70% većem promjeru valjka za četkicu, manja je vjerojatnost da će se dlaka zapetljati To čini čišćenje četke jednostavnim i brzim, a možete provesti više vremena sa svojim ljubimcem umjesto da čistite svoj dom.

Snažan i lagan motor proizveden u Njemačkoj

Nema kompromisa u pogledu djelotvornosti s našim TurboSpin motorom bez četkica. Razvio ga je i proizveo Bosch u Njemačkoj i prošao je mnoga ispitivanja kako bi se zajamčila trajna kvaliteta. Štoviše, trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 21% brži i 31% lakši - do 66 000 o/min - za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja svaki put.

Bosch tehnologija motora - Kvaliteta proizvedena u Njemačkoj

Uživajte u snažnoj, neprestanoj učinkovitosti Bosch usisavača: Zahvaljujući preko 80 godina razvoja i proizvodnje naših visoko učinkovitih motora u Njemačkoj, ne očekujemo samo da će vam usisavač pružiti optimalne rezultate nego i da će biti dugotrajan. Zato vam pružamo bestplatno 10-godišnje jamstvo za motor.

Tehničke karakteristike

  • Razina buke: 82 dB(A) re 1 pW
  • Vrijeme rada: 40 minuta
  • Vrijeme punjenja: 5h
  • Bez vrećice
  • Kapacitet spremnika za prašinu: 0,3 l
  • Dimenzije proizvoda: 1315 x 252 x 204 mm
Bosch Akumulatorski usisavač BBS711ANM Unlimited 7 ProAnimal
Tehničke karakteristike
EAN 4242005306640
Jamstvo 24 mj.
Model BBS711ANM
Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.