0 0,00 EUR Košarica je prazna 0
Proizvodi
Početna Proizvodi IT & Gaming Igre i konzole Igre Nintendo Switch Igra New Tales from the Borderlands DELUXE EDITION

Nintendo Switch Igra New Tales from the Borderlands DELUXE EDITION

Šifra: NSW-0553
Igre
  • Suprotstavi se vragolastim neprijateljima
  • Klasična akcijska igra
  • Pucačina
  • Prikupi nova oružja
Cijena
49,64 EUR
49,64 EUR
Sve cijene uključuju PDV.
Dodaj u košaricu
O proizvodu

Nintendo Switch Igra New Tales from the Borderlands DELUXE EDITION

Suprostavite se nemilosrdnim korporativnim gospodarima u ovoj narativnoj avanturi!

Unutar vječito ratom razorene metropole Promethea, kontrolirat ćete Anua, Octavia i Frana na najgori dan u njihovim životima. Pomozite ovoj trojici simpatičnih gubitnika dok nastoje promijeniti svijet (a možda ga čak i spasiti)!

Suočite se s planetarnom invazijom, opakim čudovištem iz trezora i kapitalistom hladnog srca u ovoj kinematografskoj uzbudljivoj vožnji u kojoj o vama ovisi što će se sljedeće dogoditi!

Upoznajte šaroliku glumačku ekipu punu neprilagođenih robota ubojica i revolveraša u ovoj utrci do vrha! Vrijeme je da se borimo protiv izrabljivanja i korporativne pohlepe.

Priča o tri ljubavna gubitnika

Odlučite o sudbinama altruistične znanstvenice Anu, njezina ambicioznog, "uličnog" brata Octavija i žestokog Frana. Budući da više nemate što izgubiti, probijat ćete se kroz ovu uzbudljivu priču od pet dijelova.

Izvanredna kinematična avantura

Borderlands nije samo dom lovaca na trezore, psihopate i izvršne direktore korporacija za oružje, pun je ugnjetenih, neustrašivih civila koji samo pokušavaju proći. S mnoštvom povratnika i svježih lica, ova nezaboravna priča zasigurno će oduševiti nove i stare obožavatelje.

Ishod oblikuju vaši izbori

Odluke koje donesete određuju kako će vaša priča završiti na neočekivane načine. Bilo da se radi o Anuovoj viziji svemira koji prodaje više od oružja, Octaviovim snovima o slavi i bogatstvu ili Franovoj ledenoj zavjeri za osvetu, njihov uspjeh ili neuspjeh ovisi o vama.

Komentari
Pošalji svoj komentar

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Drugi su komentirali...
Nema komentara. Budi prvi!
Prijavi se na newsletter i primaj najnovije vijesti iz svijeta tehnike.
Zatvori

Obavezno

Obavezna privola za pravilan prikaz i djelovanje stranice.

Marketing

Ovime dajete privolu da tehno-mag.hr koristi iskustvo Google e-Commerce za vrijeme trajanja Vašeg posjeta na našoj stranici (vrijeme potrebno za kupovinu ).

Analitike

Ovime dajete privolu da web stranica tehno-mag.hr prati statistiku posjećenosti tehno-mag.hr kako bi Vam pružila bolje korisničko iskustvo te efikasnije planirala buduće objave pomoću treće strane -Google Analytics.